SiolNET.
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Matej ni sprejel podkupnine

1

termometer

Porotniki spremljajo vse glave družine, saj morajo odločiti, kdo si ne zasluži sodelovanja v superfinalu. Ob tem potekajo tudi sklepanja kupčij o delitvi nagrade.

V zadnjih dneh na kmetiji imajo Darinka, Matej in Denis priložnost, da se še zadnjič dokažejo pred porotniki, ki bodo morali presoditi, kdo si zasluži sodelovanje v superfinalu.

A med porotniki se podijo še druge ideje. Nekateri med njimi predlagajo kupčije. Martin in Klemen sta s takšno ponudbo nagovorila Mateja. Če bi zmagal, naj bi jima dal šest tisoč evrov. Če bi se dogovorili za takšno kupčijo, bi mu zagotovila mesto v končni bitki. A Matej se s tem ne strinja.

"Ne vem, namesto koga bi mi Martin in Klemen zagotovila mesto v superfinalu. Sem namesto Darinke v finalu? Za njiju bi bilo bolje, da se boriva Denis in jaz, saj bi tako v vsakem primeru dobila nekaj denarja," pravi Matej. "Podkupnino ali karkoli že sem odklonil, ker se mi ne zdi pošteno. A saj marsikaj tu ni pošteno."

Denis se je odločil drugače, saj je Martinu, če zmaga, obljubil nekaj denarja. Martin pa Klemnu, da bo imel ob takšnem izidu tudi sam nekaj od tega.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin