TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 9. 2009,
10.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 29. 9. 2009, 10.19

8 let

Kratki nasveti za dolge orgazme

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Da se posteljni užitki kar ne bodo končali, upoštevajte nekaj namigov iz starodavne šole tantrične ljubezni.

Ostanite sproščeni Če med ljubljenjem čutite napetost v katerem koli delu telesa, ste možnost za orgazme zmanjšali za več kot polovico. Če prištejemo še stres ali morebitno psihično nesproščenost, so vaše možnosti še manjše. Zato se sprostite in preprosto uživajte. Pokažite mu pot S prsti, jezikom ali penisom naj počasi drsi po vsej dolžini vašega telesa. Verjetno se vam ne sanja, kako erotično je to. Odzivajte se na mestih, kjer je še posebej prijetno in gotovo bosta odkrila kakšno novo erogeno cono.

Globoko dihajte Veliko kisika vam bo pomagalo do boljšega orgazma, zato poskrbite, da boste med ljubljenjem globoko dihali. Med dihanjem (ki je lahko že samo po sebi erotično) si predstavljajte, kako seksualna energija potuje proti trebuhu v vaše mednožje.

Mini orgazem Če doživljate orgazem kot vulkan, ki izbruhne z vso silo, je čas, da prepoznate tudi drobne tresljaje, ki vam kažejo pot. Včasih se zgodijo pred orgazmom, včasih po njem, vsekakor pa se naučite v njih uživati, saj lahko pripomorejo k še bolj intenzivnemu glavnemu vrhuncu.

Usklajena kot eno Ulezita se tako, da bo on za vašim hrbtom, oba pa na boku. Nato skupaj vdihnita in nato še izdihnita. Poslušajta svoje dihanje in se počasi obrnita drug proti drugemu ter si glejta v oči. Zdaj naj eden vdihne, drugi pa istočasno izdihne, tako da si delita isti zrak. Občutila bosta večjo povezanost, ki vaju bo pripeljala do enotnega in dolgega vrhunca.

Bodite glasni V tantrični jogi obstaja povezava med usti in vagino, kar pomeni, da se zadrževanje stokanja lahko odraža tudi z zastojem v spolnih organih. Zato se sprostite, zaprite okna in prižgite glasbeno kuliso. Potem pa si dajte duška in kričite, stokajte in ječite ter tako pomagajte svoji seksualni energiji, da bo lažje potovala po telesu.

Naučite ga čakati Naj vam pove, ko bo blizu vrhunca. Takrat upočasnite gibe in umirite ritem. Po nekaj minutah spet ujemita vse hitrejši skupni ritem, nato pa spet upočasnita, če bo treba, tudi obmirujta. Med vama se bo stopnjevala seksualna energija in po nekajkratnem zadrževanju bo orgazem tako intenziven, da ne boste mogli verjeti.

Pogled v oči Dogovorita se, da si bosta enkrat ves čas zrla v oči. To pomeni, da jih ne smeta zapreti, ko se poljubljata, ko uživata v dotikih in niti takrat, ko doživljata vrhunec. To bo med rjuhe vneslo novo energijo, novo strast in občutek povezanosti, saj je pogled v oči tudi pogled v dušo.

Ovijta se Sedite mu v naročje in noge ovijte okoli njegovega pasu. V tem položaju so povezani vsi najpomembnejši energetski centri, od vratu, prek srca do popka in spolovil, duhovna povezanost pa po tibetanski modrosti povečuje tudi dolžino in intenziteto orgazma.

Ne spreglejte