TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
12. 12. 2015,
19.45

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Sobota, 12. 12. 2015, 19.45

8 let, 3 mesece

Kdo je najbolj zaznamoval dogajanje na posestvu?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
V zadnji oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure so bili gostje vsi tekmovalci šova in razkrili so svoj pogled na dogajanje na posestvu in razplet igre za 50 tisoč evrov.

V zadnji oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure so se zvrstili vsi tekmovalci, ki so krojili dogajanje na posestvu. Najprej je Faki pokomentiral svojo zmago, ko je najprej premagal Bruna, nato po glasovih gledalcev Miho in nato v dveh igrah še Franca.

Zgodil se je tudi eden izmed najbolj težko pričakovanih trenutkov v oddaji. Soočila sta se Maja in Niko. Maja je povedala, da gleda naprej in da se zaveda, da z Nikom nista za skupaj. Misli pa, da za vse, kar se je zgodilo na posestvu, le ni sama kriva, del krivde nosi tudi Niko, predvsem pa, da je bilo vse skupaj narobe prikazano. Niko se s tem ni strinjal in povedal, da je bilo vse čisto tako, ko smo gledalci lahko videli pred televizijskimi sprejemniki. Je pa tudi zanj življenje brez Maje veliko lepše. Povedal pa je tudi, da ima zdaj veliko oboževalk, medtem ko Maja svojega ljubezenskega življenja ni hotela razkriti.

Medtem, ko je en par razpadel, pa je po koncu šova vzcvetela druga ljubezen. Iskrice se krešejo med Miho in Anito, ki pa pravita, da med njima zaenkrat še ni nič resnega. Je pa Anita s strani komentatorjev oddaje Kmetija: Nov začetek Brez cenzure prejela prav posebno medaljo, saj je bila razglašena za prvo oprsje Kmetije: Nov začetek.

Nato sta se komentatorjem pridružila še Bojan in Jacqueline. Jacqueline je predložila dokaze za vse tiste, ki niso verjeli, da je res opravljala številne poklice. Bojan pa je povedal, da je kot porotnik glasoval za Bruna, ker je le tako zaščitil svojega favorita Fakija.

Barbara B. je najprej obrazložila, zakaj je kot članica porote glasovala proti Fakiju. Hotela je le pomagati Francu, njenemu favoritu. Maruša pa je branila Fakija pred očitki Barbare in Lare, ki sta Fakija obtožili, da je žalili sotekmovalce in da je premalo delal. Po njenem mnenju je bil Franc veliko bolj žaljiv do sotekmovalcev in da je to le izgovor, ker so se hoteli znebiti Fakija.

V zadnjem delu oddaje so se komentatorjem in zmagovalcu šova Fakiju pridružili tudi vsi trije finalisti. Kot zadnji je prišel na vrsto Franc in s Fakijem sta končno razkrila kakšen dogovor je sklenilo zadnjih pet mož na posestvu. Vsak izmed njih bo namreč od zmagovalca prejel 3 tisoč evrov. Čeprav je Faki nekoliko jezen na Nika, pa je obljubil, da bo tudi on dobil obljubljeno vsoto.

Franc in Faki pa sta razkrila še anekdoto iz drugega tedna na posestvo, ko sta si zgodaj zjutraj segla v roke in Franc mu je takrat dejal, da bosta prav ona dva v velikem finalu. Prišlo je tudi do razglasitve zmagovalke Bitke dekoltejev med Jasno in Laro. Tekmovalci Kmetije: Nov začetek so z glasovanjem odločili, da je zmagovalka Lara.

Ne spreglejte