SiolNET.
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Horoskop: najboljši lažnivci. Si med njimi?

Oglasno sporočilo

Konec meseca se začne retrogradni Merkur, ki bo spet povzročil celo zmedo v komunikaciji. A nekaterim že zdaj ne gre zaupati. Kdo so štirje najboljši lažnivci sodeč po horoskopu? In predvsem, zakaj se najpogosteje zlažejo?

12media, horoskop

3. mesto: Lev

Levi se zlažejo, kadar jim resnica ni všeč. Še posebno, če jih prikazuje v slabi luči, jo bodo ogorčeno zanikali tako pred drugimi kot tudi pred seboj. Zanje je zelo pomembno, da ohranjajo svoj ego nedotaknjen, zato so slabi poraženci. Da bi ublažili svojo slabo voljo, kadar jim ne gre najbolje, se bodo izgovarjali na različne načine in poskušali vsakogar prepričati, da bi v normalnih pogojih zmaga pripadla njim. V takem razpoloženju pogosto ne ločijo resnice od laži.

2. mesto: Dvojčka

Pri množici besed, s katerimi nenehno operirajo Dvojčki, je res težko reči, kaj je resnica in kaj laž. So mojstri obračanja besed, zato jih boste zelo težko dobili na laži. Vedno najdejo kakšne pogoje, okoliščine ali nove domislice, zaradi katerih jim laganja ne moremo niti zameriti. So izrazito dobronamerni in se najpogosteje zlažejo, ker jim to predstavlja najlažjo pot iz težav. Včasih kaj prikrijejo, da vas ne bi prizadeli, marsikdaj pa enostavno pozabijo ali pa se jim ne zdi pomembno.

1. mesto: Škorpijon

Škorpijoni mojstrsko uporabljajo laži pri zavajanju in manipulaciji. To je njihova posebna sposobnost, ki je hkrati dar in prekletstvo. Globoko v sebi vsi hrepenijo po moči in nadvladi, pa naj to pokažejo ali ne. Nekateri lahko to izražajo na zelo odkrit način, zato se jih mnogi kar malo bojijo, pa tudi v splošnih horoskopih so dobili nekaj ne preveč laskavih oznak. A kadar Škorpijoni dobijo prave priložnosti in se naučijo uporabljati svoje talente za dobre namene, so zelo karizmatični in odlični voditelji.

12media, horoskop Bo 2021 uspešno leto zate? Poskrbi, da bo res. Naroči si profesionalen horoskop in bodi pripravljen na priložnosti in pasti, ki ti jih prinaša. Osebno, s točnimi datumi, izračunano posebej zate.

Kaj pa ostali?

Redko lažejo:

Bik, Devica, Strelec, Vodnar

Občasno lažejo:

Oven, Rak, Kozorog, Ribi

Tehtnica je načeloma resnicoljubna, vendar se bo brez pomisleka zlagala, če ji bo to pomagalo ohranjati mir pri hiši. Naj vas njihov nedolžni videz ne zavede, so dobre lažnivke!

12media, horoskop


Naročnik oglasnega sporočila je 12Media.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin