SiolNET. Digisvet Novice
 • Messenger
 • Messenger
Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha – ampak do konca zgodbe je še daleč

ZDA prestavile ukrepe proti Huaweiu za 90 dni, Google se je takoj prilagodil

3,51

termometer

Kitajsko tehnološko podjetje Huawei je po enodnevni prekinitvi ponovno pridobilo svojo licenco za Googlove mobilne storitve in Googlovo različico mobilnega operacijskega sistema Android – a (za zdaj) le do 19. avgusta.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • LifeXY / 21.05.2019. ob 10:28

  Money talk, bullshit walks!

 • Skipy / 21.05.2019. ob 12:57

  Na koncu bosta tako Huawei kos Samsung spoznala da se ne morata zanašati na Google. Če se bodo potrudili in naredili dobre operacijske sisteme z vsaj nekaj spodobnih aplikacij mi ne bo noben problem zamenjat gmaila, youtuba in goggle trgovine. Tako ali tako je pol sveta na Samsungu in Huaweju. amplikacije se bodo hitro kopičile tako kot na google store.

 • klemen123 / 21.05.2019. ob 14:34

  SKIPY - točno tako. Čim bolj delati na tem, da se amerose odreže od sveta, na vse področjih. Gospodarske moči je dovolj, kupne še več. Ameri proti preostalemu svetu so ničla. Kako bi rad dočakal ta dan. Brez problema se grem učit mandarinščino, ruščino že znam.

 • BPGC / 21.05.2019. ob 19:25

  Ne vem, zakaj so enim komentatorjem tako vsecne diktature....? Brez ZDA bi nas takrat pogoltnila zelezna zavesa in bi imeli trdi komunizem. Upam, da se eni zavedajo, kar tu pisejo in kaj si zelijo.

  • Rothschild / 21.05.2019. ob 19:25

   Levaki se svejih neumnosti ne zavedajo. Ko jim bodo osovrazeni Americani izklopili Google, Facebook... bodo pa tulili od bolecine :)

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.