SiolNET. Sportal Kolesarstvo
 • Messenger
 • Messenger
Sobotni intervju – Luka Mezgec

"You, you, you … Jugoslavija" #video

10

termometer

"V skupini nas poznajo kot Balkan grup. Vedno smo skupaj in se iščemo," je na povezanost slovenskih kolesarjev v tujini opozoril Luka Mezgec, ki je nedavno na Vuelti preživljal najtežje trenutke v kolesarki karieri. Prav močna vez med kolesarji je po njegovem mnenju razlog, da se vrhunski slovenski dosežki vrstijo drug za drugim: "Če eden začne nizati uspehe, se sproži verižna reakcija. Letos nas je bilo več, da smo zmagovali skozi vse leto."

Komentarji

10

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • kkss / 12.10.2019. ob 09:17

  Še nisem slišal, da bi bil kakšen balkanec kolesar. Ta šport je prenaporen za njihovo mentaliteto.

  • Pozitivc / 12.10.2019. ob 09:17

   Ne veš veliko o kolesarstvu. Hrvati so imeli dobre kolesarjev, čeprav jih je manj od naših. Rogina je sploh dober

 • MATEJKO69 / 13.10.2019. ob 09:50

  Pri nas imamo kolesarsko stezo, pa se nekatera budala še kar vozijo po cesti. Namesto,da bi bili srečni, da nimajo avtomobilov za ritjo raje pičijo frajerje po cesti.

 • niagara1 / 14.10.2019. ob 14:38

  Slovenija Je postala samostojna,pisejo in hvalijo pa preteklost ,Glavna in najbolj pobembna industrija je sport. Sociala je na visku in tisti na sociali zivijo bolsi ,kot tisti ,ki garajo za minemalno placo.Dobre podjetnike kritizirajo ,sport pa hvalijo in jih je povni casopis, na televiziji prevlada sport,pa vendar jih zelo malo zivi od sporta.Skrajni cas ,da hvalite in spostujete tiste ,ki vam ustvarjajo delo in dajejo kruh.

 • Ruudy / 12.10.2019. ob 17:36

  Glede povezanosti Slovencev se pa ne morem strinjati z Luko; če bi bilo res, kar pravi, bi morali na svetovnem prvenstvu briljirati, ne pa da Primoža vlečejo na dirko - dober teden po tritedenski Vuelti in potem je Primož pred vsemi Slovenci, drugi pa v turističnem slogu ... zato pa je tudi odstopil, kar sicer ni v njegovi naravi!

  • Pozitivc / 12.10.2019. ob 17:36

   Tu si ga pa pihnil mimo. Kaj pa ti je? Turistični slog? Zamisli se malo kaj pišeš. Očitno je, da nimaš pojma o kolesarstvu. Primož je šel na SP, da pomaga ostalim, skupaj s Polancem sta šla v beg, oddelala svoje delo. Pomočniki ponavadi odstopijo, ker se na dirko ne pripravijo dovolj dobro kot kapetani.

 • Ruudy / 12.10.2019. ob 17:24

  Od Balkancev je edino Rogina kolesar, pa še ta vozi za slovenski klub. KKSS ima čisto prav!

 • Matjaz / 12.10.2019. ob 11:28

  Lep Članek . In lepo je povedal o dopingu. V nogometu in tenisu je vloženo preveč kapitala,dabi se razkrilo te nečednosti .

 • ff / 12.10.2019. ob 09:30

  kkss ti`s en B.U.T.E.L.J., očitno ne veš kje živiš??!!! Na Balkanu in si Balkanec!

 • Pozitivc / 12.10.2019. ob 18:07

  Ruudy Primož je šel na SP, z namenom da pomaga ostalim, skupaj s Polancem sta šla v beg in svoje oddelala. Pomočniki se ne pripravijo tako dobro na dirko kot kapetani. Cestna dirka je zelo dolga in naporna. Vsak od naših se je potrudil po svojih najboljših močeh, vreme je bilo izredno, nenormalne razmere, Matej se je premalo oblekel, mraz mu je prišel do kosti, zato je odstopil, drugače bi dosegel super rezultat. Kaj si ti tukaj, da boš naše kolesarje zmerjal za turiste?

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.