SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Upokojenci proti podražitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

0,69

termometer

Sindikat upokojencev Slovenije je na vlado naslovilo protestno pismo zaradi povečanja premij dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, saj se v sindikatu bojijo, da se bo veliko zavarovancev odpovedalo plačevanju dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, s tem pa bo ogrožena njihova zdravstvena varnost.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • marsal / 19.08.2019. ob 17:28

  Upokojenci so hkrati volilci ! Tistega ,ki bo ukinil to oderuško dopolnilno zdravstveno in ga nadomestil z ustreznim osnovnim zavarovanjem , bodo zagotovo ob naslednjih volitvah nagradili !

 • Jagoda / 19.08.2019. ob 21:33

  Ljudem ki še delajo in imajo višje dohodke, kot upokojenci, dopolnilno zdravstveno zavarovanje plačuje delovna organizacija. Upokojencem bi moral dopolnilno zdravstveno zavarovanje plačati Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje ali pa Zavod za zdravstveno zavarovanje ali pa enostavno ukiniti to doplačilo oz. ga vključiti v osnovno zdravstveno zavarovanje. Sramota od te države.

 • Mira / 19.08.2019. ob 15:04

  Torej bo slej kot prej povišala tudi Adriatic Slovenica. Naivneži bodo zdaj zamenjali zavarovalnico, potem bodo pa na istem, kot vsi ostali. Enako kot pri Gen-i, ki se je povezal z Elektrom Ljubljana. Najprej propaganda, koliko cenejši so, da so dobili čim več odjermalcev, potem pa združitev z Elektrom.

 • Jagoda / 19.08.2019. ob 21:43

  Pozabila sem še na brezposlene ljudi, njim bi dopolnilno zdravstveno zavarovanje moral plačevati Zavod RS za zaposlovanje in stvar je rešena.

 • vrhovsek / 19.08.2019. ob 15:22

  kaj je kaj razlike pri telefoniji: TELEKOM ....TELEMAH?????

  • MarkJurko / 19.08.2019. ob 15:22

   Ne vem, vem pa, da od nobenega ni mogoče dobiti optiko, ker ima to čez T-2

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.