SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

To je sedem poklicev, ki bodo verjetno kmalu izginili

10

termometer

Zaradi razvoja tehnologije smo priča novim poklicem, ki jih še pred nekaj leti ni bilo. Tako se odpirajo nova delovna mesta, hkrati pa nekatera postajajo vse manj potrebna. Čeprav računalnik človeku pri veliko opravilih ne more konkurirati, ga lahko na določenih področjih precej uspešno nadomesti.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Neverjamem / 08.04.2018. ob 09:54

  No če takšni kot tale "novinar" delajo raziskave je očitno da nimajo pojma....1 blagajnik lahko zamre samo v živilskih trgovinah drugje je blagajnik tudi "svetovalec oz. pomočnik pri prodaji"...2 telefonski komercialisti se bodo preselili na pomoč in svetovanje preko telefona saj računalnik ne more pomagati ali reševati reklamacij.

 • Neverjamem / 08.04.2018. ob 10:00

  6.Knjižničar....če drugega ne bo postal zaščitena vrsta kot živali 7.Delavec v proizvodnji....pojdite v kakšno proizvodnjo lahko tudi revoz in si oglejte koliko je postopkov, ki jih preprosto ni mogoče avtomatizirati Na kratko butli

 • Urke / 07.04.2018. ob 22:32

  Jaz bi bil še najbolj vesel, če bi taki "trapasti" blogerji zginili.

 • Neverjamem / 08.04.2018. ob 09:59

  3. Potovalni agent...a kar mislite, da računalnik sam vnaša ponudbe preverja plačila, potrebne dokumente organizira prevoze itd... 4.Taksi voznik....samo par samovozečih taksijev bodo ukradli, poskodovali, ki niso poceni in bodo ljudje nazaj v vozilu 5. Tiskar.....kdo misliš da tiska, recepte, pogodbe, obrazce, letake, reklame

 • kawboy / 09.04.2018. ob 08:06

  Zanimivo potem lahko roboti nadomestijo tudi novinarje, če je temu res tako? Zakaj se novinar ni tega spomnil oziroma omenil aja zato ker ga sam opravlja, ops!

 • Pasjeljubec / 07.04.2018. ob 23:32

  Mestne knjižnice, ki so prazne, notri pa zaposleni, ki prelagajo knjige iz ene police na drugo ter trošijo občinski denar! Samo za plače, da se razumemo! Učenci imajo šolske knjižnice, dijaki in študenti pa univerzitetne! Mestne knjižnice so pa stran vržen denar!

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.