Spet dobre novice za bencinarje in nekoliko manj za dizle
Komentarji
10Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.
-
Barabe lopovske...
-
Že od leta 41 delajo isto. Zato pa smo, kjer smo.
-
Ti pa si en pek. Ha ha ha
-
-
Sama LAŽ !!! Šef Petrola je postal preds. KK Olimpija in ima maneversko dovoljenje, ki ga zanj pripravi in realizira Vlada, da sponzorsko razliko na tak način poplača-pokrije !!!
-
Prvič po dolgem času danes tudi na nekaterih črpalkah na avstrijskem Koroškem cena za dizel in becin 98 enaka. Dopoldne sem tankal za 1,269 EUR/l.
-
"Bencinarji" ni bistveno, če plačujete daleč največ za liter bencina v okolici bistveno je, da "dizlarji" v SLO plačujejo še več.
-
Dizl je zato dražji,ker tako hočejo ne pa zaradi navedenih izgovorov. Ta vrsta denarja je zelo ugodna za vlado,ve se zakaj.
-
Končno je cena okoljsko bolj sprejemljivega goriva nižja!
-
Moj Diesel EURO 6 naredi bistveno manj škode okolju,kot bencinar. A si pristaš električnih avtov. Elektrika , pridobljena s premogom, je ena "najčistejših energij"....sploh, če je to velenjski lignit......Pri proizvodnji Li-on baterije za osebni avto nižjega velikostnega razreda onesnažijo okolje bolj, kot diesel EURO 5 pri opravljenih cca 250000 km.... ne si mazat oči, dragi moji...
-
Kaj to o čistem dizlu ti je predsednik Volkswagna “cleandiesel” povedal? Ha ha ha. Baje so VW dizli tak dobri, da zrak dejansko očistijo, je povedal. Ha ha ha
-
Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.