SiolNET. Posel danes Novice
 • Messenger
 • Messenger
Slovenija zna!

Slovenca v nekaj letih od prodajalcev rokavic do šefov multinacionalke

6,46

termometer

Tim Potočnik se je leta 2013 med študentsko izmenjavo v tujini začel ukvarjati s prodajo rokavic, ki delujejo na zaslonih pametnih telefonov. Ob vrnitvi domov, pri čemer je želel s seboj vzeti tudi več paketov rokavic, je naletel na oviro: cene prevoza so bile previsoke za njegov študentski žep, naročanje kurirskih storitev pa nezanesljivo. S prijateljem in poslovnim partnerjem pri prodaji rokavic Janom Štefejem sta staknila glavi in iz izkušnje je nastalo podjetje Eurosender. 

Komentarji

4

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • paleoknives / 01.03.2019. ob 18:15

  bravo!

 • Anaa / 01.03.2019. ob 23:31

  Iskreno čestitam in želim še veliko poslovnih in osebnih uspehov.

 • markomarko / 08.04.2019. ob 20:55

  /// Veliko težje je najti nekoga, ki bo to naredil./// Raje napišite, veliko težje je najti motiviranega človeka ki bo to naredil za minimalno plačo !!! Dobra plača je motivacija vsakega dobrega kadra, DOBREGA kadra, ponavljam! Za drobiž pa kvalitetno delal nebo nihče anede " vzvišeno vodstvo ".. :/

 • mismas101 / 02.03.2019. ob 09:38

  Jaz se ne bom pridružil čestitkam, ker imam z omenjenim podjetjem pač slabe izkušnje! Vzvišenost, aroganca in neposlovno zakulisno delovanje sta me prepričala, da z osebama, navedenima v članku ne grem niti na kavo več. Mimogrede, zakaj za pošiljanje paketa plačevati več, če lahko direkt kontaktiram npr. DHL, TNT ali DPD!?

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.