SiolNET. Novice Svet
 • Messenger
 • Messenger

Psihiater o družini Trump: Prizadene me, koliko je nesramnega obsojanja predsedniške družine

4,43

termometer

"Predsedniške volitve so v ZDA in v vsaki svobodni državi vedno poštena igra. Kritiziranje predsednika, njegovih dejanj, odločitev je vedno odprto. Odkar se spominjam, pa velja nenapisano pravilo, da se tega ne počne s predsednikovo družino," pravi ameriški jezuit in psihiater Jack Siberski, ki od septembra živi v Sloveniji. Trdi, da je kritiziranje angleščine Melanie Trump neupravičeno.

Komentarji

11

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Ariadna / 18.04.2017. ob 16:00

  Jack, a vas je prizadelo tudi, ko so Michelle Obama zmerjali z opico, čeprav ima doktorat prava na ugledni univerzi? Torej se nadlegovanje predsednikove družine ni začelo z zadnjimi volitvami. Nihče se ni obregnil ob gole slike ‘prve dame’ iz Slovenije, ki svobodno zre z ovitkov revij ‘za odrasle’, tudi v lezbični pozi med drugim … So mar to konzervativne vrednote??!!

 • MBSQ / 17.04.2017. ob 22:40

  Strinjam se z vsako besedo zapisanega! Toliko nedostojnega obsojanja s strani pritlehnežev in omejencev, kot ga je bila deležna Melanija v Ameriki in pri nas, je nekaj najbolj nepojmljivega in nekulturnega. Še zlasti ker je Melanija v resnici izjemna, inteligentna in dobra oseba! Vsi Slovenci bi morali biti nadvse ponosni, da je prva dama Amerike Slovenka!

  • Ariadna / 17.04.2017. ob 22:40

   Če je kdo pritlehnež in omejenec, je to nezreli pamž od njenega moža, za katerega je sama potožila, da je na stopnji petletnega froca.

 • Fitom / 19.04.2017. ob 09:54

  Nevem, zakaj bi bil ponosen na nekoga, ki ni ponosen na svojo domovino.

 • Ejga / 23.04.2017. ob 09:50

  ¨th¨ - daš jezik med zobe, pa zadeva steče. Ne vem zakaj je to tak problem? Če se daje jezik med zobe med drugimi priložnostmi :), bi pa se potrudili še za to.

  • Ariadna / 23.04.2017. ob 09:50

   Še premalo si privoščijo Melonco. V ZDA živi že dvakrat delj kot je živela v domovini in bi se lahko naučila angleško, če trdi, da govori še cel kup drugih. (Bi bilo pa zanimivo slišati, koliko besed zna v vsakem od teh ‘številnih’ jezikov.) Njen problem ni samo izgovorjava (ko bi le bila!), ampak ne loči niti ednine od množine, ne zna uporabljat 3. osebe in časov. To so stvari, ki jih znajo že osnovnošolci.

 • armenius / 18.04.2017. ob 11:53

  Jaz nisem prav nič ponosen na to plastično barbiko. Itak ji Slovenija dol visi, to da sem jo odpisal kot Slovenko.......

 • traverza / 17.04.2017. ob 20:21

  Če bekam rineš v čevlje, ki so ti preveliki, pač smešno izgledaš, ko hodiš.

 • Ariadna / 18.04.2017. ob 00:23

  Melanija zna ja več kot 10 jezikov - avstrijskega, jugoslovanskega, ameriškega, švicarskega, belgijskega, južnoameriškega, azijskega, avstralskega, afriškega, kanadskega, samo slovenskega je žal pozabila ...

 • MITJAVILAR / 17.04.2017. ob 20:26

  Gospod Psihiater! mene prizadene Trumpov rasizem, egoizem in požrešnost. Ukinjane zdravstvenega zavarovana 22 mio državljnom, podpora obroževanju. Glede njegvoe žene, pač ima takšno službo. Bo s takšno lahkoto, kot je ukazal napad z največjo bomobo, ki je ubila okrog 100 ljudi sprjel, ko bo kdo razstrelil avtobus z Američani?

 • Ariadna / 18.04.2017. ob 00:30

  In zakaj bi morali biti ponosni, da je prva dama ZDA Slovenka? Mene je sram, da se je poročila s takim cepcem! Njo pa je očitno sram, da je Slovenka, saj ni investirala niti centa v Slovenijo in je niti povoha ne, odkar se je izselila, pa tudi na sprejemu njej v čast ni pozdravila slovenskih povabljencev. Potus je povabil hrvaško predsednico, slovenski voditelji pa v ZDA očitno niso in nikoli ne bodo dobrodošli. Hvala za tako Flotefuljo.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.