SiolNET. Novice Svet
 • Messenger
 • Messenger

Princ Philip le dva dni po nesreči z novim prometnim prekrškom

2,29

termometer

Le dva dni po tem, ko je imel 97-letni britanski princ Philip prometno nesrečo, so policisti z njim opravili pogovor zaradi vožnje brez varnostnega pasu. Predstavnica policije v okrožju Norfolk je povedala, da so princu dali "primeren nasvet", poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Astrolog / 20.01.2019. ob 13:42

  Kaj 97. letni princ še vedno počne za volanom, vedo le Britanci, pri nas imajo že 80 letniki težave s podaljševanjem vozniškega dovoljenja. Upam, da vzrok težav s princem ni v tem, da si kraljeva družina ne more privoščiti voznika, verjetno so le škrti (nekaj pa le imajo tudi škotske krvi).

 • paleoknives / 20.01.2019. ob 14:12

  Astro: Merila pač niso enaka za vse...v VB pa je to še posebej očitno. Da ne govorim glede olike (po članku sodeč). Če povoziš podložnika, pač ni tako grozno, kajne? Saj jih je še veliko...

 • vucko / 20.01.2019. ob 18:53

  kot zadnji član rodbine Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg si lahko privošči vse, samo vrelec maldosti še ni odkrti za vse take in ostale...

 • slomevzha1 / 20.01.2019. ob 23:06

  Princ ima vso moralno pravico voziti avto, ker so temeljiti zdravstveni pregledi potrdili, da v teh letih še zmeraj ima reflekse boljše kot mrtev konj.

 • amarita / 20.01.2019. ob 21:02

  princPhilip se vozi sam in to pri njegovih letih je zelo nespametno... normalno da bi se kot"gentleman" moral opraviciti za nastalo nesreco ranjeni gospej...pa se ni...ali je nadutost ali aroganza ali pa sok... kadar pa gre in to vsak dan na delo iz svoje dace do Kremla tovaris rdeci car Putin 25 km se za tocno pol ure zaprejo vse ceste katere povezujejo to veliko alejo...ves promet stane...kolona drzavnih vozil pa sviga po 150 km/ na uro... in tako so vsi varni ni nesrec in vsi srecni!!!

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.