SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Prepoved pirotehnike? Na MNZ menijo, da je zdajšnja ureditev ustrezna.

2,30

termometer

Ob peticiji za popolno prepoved pirotehnike ministrstvo za notranje zadeve napoveduje, da bodo razmislili o dodatnih omejitvah ali celo prepovedi posameznih kategorij oziroma pirotehničnih izdelkov. Sami sicer ocenjujejo, da je zakonodaja, ki ureja pirotehnične izdelke, ustrezna.

Komentarji

7

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • JOZEJOZE / 05.10.2019. ob 16:38

  PREKLETI EKSTREMISTI, pasjeljubci,vegani,ljubitelji metuljev,volkov in medvedov...vsi ti spadajo v kategorijo histeričnih levakarjev,ki bi za svoje parcialne koncepte UVEDLI TIRANIJO ,če bi jo lahko. Odtod medvojni in povojni poboji.Ideološki idioti.Zavzemajo se za legalizacijo drog,prepovedali bi pa proslavljanje-posledično bi se vzpostavil črni trg bistveno močnejše pirotehnike,ki je pri nas že prepovedana in amaterska izdelava-KAR PA JE NEVARNO ZA OTROKE in ne za pse in mačke,kreteni.

  • arbajter / 05.10.2019. ob 16:38

   Jožko, a si ti ljubitelj petard slučajno? Pa kot tak misliš, da ne pašeš med ekstremiste?

 • igorx / 05.10.2019. ob 13:24

  Pohvalno,potrebno je imeti občutek do kje se lahko posega v svobodo.Tu je še cel kup brezkoristnih stvari ki se jih lahko prepove,denimo,smrtno nevarni skiroji, mopede smo praktično že uspešno izločili iz prometa.Potem je še tu nepotreben luksuz zastonjsko kopanje in čolnarjenje po jezerih in rekah,pa kaj potem če bomo edini na svetu,zato je pa potrebno držat ravnovesje z petardam alkoholom in tobakom da se naroda ne vznemirja preveč.

 • Miguel85 / 05.10.2019. ob 18:13

  Problem ni v pirotehniki, ki je dovoljena tiste 3 dni na leto. Problem je v tem, da posamezniki to med letom pretihotapijo v slovenijo in potem za razne svoje etnične praznike in rojstne dneve in nogometne tekme prižigajo med bloki, parki, garažami ipd. To je nevarno in moteče. Ni pa to stvar zakona ki je dober, to je stvar nadzora s strani policije, ki bi morala v takih primerih v trenutku odreagirati !

 • Vinogradnik67 / 05.10.2019. ob 14:26

  Treba je popolnoma prepovedati pirotehniko !!

 • cuota / 05.10.2019. ob 13:31

  V tej državici za nabiranje kapitala nekoga podplačaš pa je...

 • Wolf / 05.10.2019. ob 13:25

  Meni je najbolj hecno, da se pri kršitvah zakonodaje pojavljajo pobude o zaostritvi zakonodaje. HaaaalllooooOOOooo. Je kdo doma? Če se nečesa ne kaznuje, potem nima smisla zaostrovati zakonodajo, ker bo edini efekt več tistih, ki jih ne bodo kaznovali (razen parih izjem, ki bodo naleteli na tako mino, da si do konca življenja ne bodo opomogli). Če pa se kaznuje, nima smisla zaostrovati, treba je samo kaznovati kršitelje. Dosledno in vse brez izjem.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.