SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger
Arkan Al Nawas

Pozitivni Iračan, ki o svojih težkih preizkušnjah razlaga z nasmehom #video

3,21

termometer

Iračan Arkan Al Nawas je po vseh svojih težkih življenjskih preizkušnjah danes prepričan, da se prav vse v življenju zgodi z razlogom. Če tega ni vedel takoj, je to zagotovo spoznal pozneje. Življenje ga je naučilo prilagodljivosti, zaradi katere se znajde v prav vsaki situaciji in zaradi česar danes še bolj ceni dobre plati življenja. V Sloveniji je že okoli 40 let in o vseh težkih preizkušnjah govori z nasmehom, z dobro mero humorja, s pripovedovanjem o njih pa povezuje različna svetova in marsikomu postane tudi vzor.

Komentarji

4

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • nebo / 16.03.2019. ob 14:21

  Kako so ti članki o tujcih, ki so ostali pri nas, lepi! To je toleranca in sprejemanje ljudi, saj smo vsi samo ljudje, ločimo se samo po tem, kaj nam je smisel v življenju, brezpogojna ljubezen in prijaznost ali da se napajajo nekateri z ustvarjanjem konfliktov, nezaupanja in sovraštvom. Bravo Arkan in Majda!!! Vso srečo!!!

 • 1982 / 16.03.2019. ob 14:58

  Lepa zgodba z srečnim koncem. Bravo gospod Arkan za podeljeno vašo zgodbo saj se bomo z nje kaj naučili. Tujci v Sloveniji so že marsikaj nas naučili in rad prebiram novice o njih😊

 • uporabnik51 / 16.03.2019. ob 19:05

  Vse je dobro, dokler se politika ne vmeša.

 • PolentaPolitik / 18.03.2019. ob 09:17

  Gospod prav neverjetno dobro govori slovenski jezik. Bravo.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.