SiolNET. Posel danes Novice
 • Messenger
 • Messenger

Portoroški turizem bo spet pokal po šivih, a do mondenosti mu manjka še veliko

2,90

termometer

Hotelirji v Portorožu si kljub višjim cenam obetajo še boljšo poletno sezoni kot lani. Ker je mesto rož v visoki sezoni polno zasedeno, tako kot večina sredozemskih destinacij, je za tamkajšnje turistične delavce bistveno, da realizirajo čim višjo ceno. Kaj bi morali narediti, da bi privabili najpetičnejše goste?

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • janez.spindler@gmail.com / 27.05.2018. ob 09:07

  Glede na na splošno miselnost turističnih delavcev Bleda.Bohinja. Cele slo.obale bomo povprečni Slovenci dopustovali še samo v kakšnih rovtah kjer imajo kakšno šoderjamo za kopanje Tako da bodo naši otroci in vnuki našo lepo deželico spoznavali samo še po slikah

 • Luksy82 / 27.05.2018. ob 08:45

  Manjka se najmanj 10 siptarnic s kebabom da bo lahko visoka duzba uzivala v dobri hrani

 • avtobusar / 27.05.2018. ob 09:10

  Slovenija ima tako malo obale, da bi jo morali rezervirati izključno za Slovence. Žal pa si Slovenci bivanja na Obali ne moremo privoščiti niti za dva tedna v letu. Veliko nas je takih, tisti bogati pa itak dopustujejo v tujini.

 • sanfrancisco / 09.06.2018. ob 10:17

  Portorož se naj razvija v smeri elitnega turizma, so pa potrebni veliki vložki in sodelovanje, ki pa je zopet problem, zaradi slovenske zaplankanosti. Sam pa najraje zavijem v Izolo, ki mi je veliko bolj všeč.

 • bleferji / 26.05.2018. ob 18:12

  Pojma nimajo neki naši kvazi turistični strokovnjaki !! DEBILI ! V kolikor ne bi bilo naših dobrih gostincev - vinarjev in dobre hrane - za Slovenijo še vedeli ne bi !! Nehajte se napihovat bedniki! Tudi če ne bi imeli Državnega zbora ali vlade bi ta Slovenija bilo ti kar je, oziroma BILA BI V VSEH POGLEDIH ŠE VELIKO BOLJ SPOŠTOVANA BOLJ USPEŠNA- bolj kredibilna IN BOLJ ZAŽELENA - SAMA BALAST OKOLI NAS !

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.