SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Onesnaženje na Celjskem: preventivno zaprli del igrišč v javnih vrtcih #video

2,22

termometer

Otroci vseh treh javnih vrtcev v Celju se bodo do nadaljnjega igrali samo na utrjenih površinah oziroma na delih igrišč, kjer bodo čim manj izpostavljeni onesnaženim tlom in prahu, ki se dviga s tal, sporočajo s celjske občine.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • cvili / 05.10.2019. ob 12:25

  Zelo dolgo so potrebovali. Verjetno je malo pomagalo, da je gospa županova v Šarčevi stranki in je bil doma pritisk prevelik. No - za vse je nekaj dobro. Mogoče ga na stara leta še bolj "pošlihta" in bo na koncu manj ciničen in prav prijazen župan.

 • Tiki / 05.10.2019. ob 12:12

  Šrota boli ku.ac...on ima v Celju svoje zakone.

 • sisi6653dugi / 05.10.2019. ob 18:44

  Ali so na Celjski tržnici najdražji pridelki v Sloveniji ,zaradi vsebnosti kemikalij ali kaj druga ???? DOBER tek CELJANI – IZBRANA KAKOVOST SLOVENIJE. Dobro bi bilo ,da bi NOVINARJI malo raziskali to plat zgodbe.

 • sisi6653dugi / 05.10.2019. ob 18:25

  ) inštitut za javno zdravje je tudi vodil Celjan,ki je vedno zagotavljal da je vse v mejah dopustnih kemikalij zemljišča v Celju in okolici. Moramo se vprašati,kako je z kmetijskim pridelki in živalmi ,ki jih redijo za prodajo in BIO – kmetijam ki do dobrih 500 m oddaljene od vrtca. Kdo uživa pridelke ki so dober kilometer oddaljeni ali manj od Cinkarne.

 • sisi6653dugi / 05.10.2019. ob 18:12

  Nacionalni inštitut za javno zdravje. In občina, ki jo vodi Bojan Šrot, je omejila območja igrišč. Morali bi jih poslati pred Haaško sodišče za genocid nad Celjanom in okoliški prebivalcev. Ta svinjarija ni od danes ,ali od lanskega leta ,to je že odkar obstaja Cinkarna in drugi onesnaževalci. Ampak,Šrot je dolga leta sedel v nadzornem svetu Cinkarne ( verjetno ni tam bil ZASTONJ )

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.