SiolNET. Digisvet Novice
 • Messenger
 • Messenger

Naš sosed zaradi bitcoinov v primežu FBI: je to šele začetek?

7,65

termometer

Ameriška komisija za trg vrednostnih papirjev in borzo (SEC) ni sprožila samo postopka proti šefu Tesle Elonu Musku, temveč tudi proti 26-letnemu Avstrijcu Patricku Brunnerju, direktorju znane posredniške družbe 1Broker. Ta je vlagateljem omogočala trgovanje z vrednostnimi papirji, ki so jih kupili s kriptovaluto bitcoin. 1Broker ga je po mnenju SEC in tudi FBI šest let tako zelo "lomil", da ni več poti nazaj. Kriptosvet medtem že skrbi, da bi dogodek lahko pomembno vplival na prihodnost. 

Komentarji

4

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • avtobusar / 29.09.2018. ob 08:55

  Človeška pogoltnost nima meja. Da bi se izognili pravilom poslovanja in regulatorjem, so si izmislili kriptovalute. Kar se mene tiče, je vse to samo nategovanje ljudi, kajti kriptovalute nimajo nobene trdne osnove in so imaginarna valuta. Vse, ki se z njimi ukvarjajo je treba po hitrem postopku zapreti.

 • Matic / 29.09.2018. ob 12:57

  @COBI: 1Broker.com ne deluje normalno, temveč prikazuje obvestilo o tem, da je domeno zasegla FBI. Kar obiščite stran in preverite, da je res tako. Povezava v odstavku pod uvodom, ki jo najverjetneje omenjate vi, pa prikazuje starejšo kopijo 1Broker, ki jo je shranil Wayback Machine.

 • Cobi / 29.09.2018. ob 11:41

  Avtobusar tvoji komentarji pa niso vredni komentarja. Cloveska neumnost zal ne pozna meja. Tipicen primer.

 • Cobi / 29.09.2018. ob 11:38

  Ocitno avtor ni preveril domene, ker ta deluje normalno. Spet slamparija.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.