SiolNET. Novice Črna kronika
 • Messenger
 • Messenger

Mati tržaškega napadalca: Imel je psihične težave #video

1,73

termometer

"Zelo mi je žal," je po petkovem napadu na tržaške policiste in umoru dveh pripadnikov organov pregona dejala mati 29-letnega napadalca iz Dominikanske republike. Ponovila je navedbe napadalčevega brata, da je imel storilec psihične težave. "Ne vem, kako prositi družine umrlih, naj mu oprostijo."

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Kitty / 08.10.2019. ob 20:34

  Upam, da bo to šola tudi našim policistom! Pazi nase, vedno varovanje drugega sodelavca... ne se približevat, če to ni nujno... ipd.... saj se učimo! Ne tega izključit niti pri babah! Sicer pa - lahko gre scat tudi z lisicami. Pa naj se humanitarske vešče še tako usajajo!

 • Wolf / 09.10.2019. ob 02:15

  Pa saj se je opravičila. Pa še duševne težave ima. HOW DARE YOU! Če pa to ni zadosten razlog, da pripeljemo še več ekonomskih migrantov s psihičnimi težavami in morilskimi težnjami, potem pa res ne vem več, kaj je narobe z vami! Rasisti! Saj samo želijo na vaš račun imet boljšo prihodnost za svoje otroke! Zaslužite si, da vas vse utopijo v žlici vode! Prekleti Nacisti!

 • Abelard / 08.10.2019. ob 20:56

  Gre za to, da bo tega vedno več: V Italiji, Nemčiji, Franciji...še v zabiti Sloveniji (kamor nihče noče) se moramo pripraviti na incidente, ki so neizbežni, ko se srečajo kultura ekonomskih migrantov in neka zmedena permisivna ambivalentna politika vabljenja in zavračanja hkrati.

  • Charly17 / 08.10.2019. ob 20:56

   Samo ti ne smeš javno povedat, da je nekdo nevaren, ker ima psihične motnje (diagnozo napisal psihiater), boš ti kaznovan, zaščita podatkov.

 • Kitty / 08.10.2019. ob 20:28

  Moramo bit iskreni! Da je ta bolnik odvzel pištolo (iz futrole) policistu, je policist popolnoma neodgovorno in ne samozaščitno ravnali!! TA JE ZAJEBU VSE!! Potem drugi vpade, ker nekaj poka.... še on pade, pride ta 'bolnik' še do njegove pištole (ker nabojev v prvi pištoli zmanjka) in strelja kot v cirkusu. UF, tuki so Makarončki orenk faalili sami. Ne zaupaj nikomur!!

 • res.no / 08.10.2019. ob 20:58

  ne prenesem več teh izgovorov za umore, vsi imajo potem psihične težave. To ni opravičilo za nikogar.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.