SiolNET. Posel danes
 • Messenger
 • Messenger

Guvernerske igre: Pahorjev kandidat (še) brez podpore. Snuje se koalicija za novega.

2,43

termometer

Borut Pahor bo za guvernerja Banke Slovenije predlagal Primoža Dolenca, dosedanjega viceguvernerja. Zakaj se je odločil predlagati kandidata, ki za zdaj nima potrebne podpore v državnem zboru?

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • slomevzha1 / 19.09.2018. ob 13:10

  Najbolj logično je, da Borči za katerokoli funkcijo, o kateri sam odloča, izbere še večjega nevedneža, kot je on sam. Edino na ta način ga lahko popolnoma obvladuje in z njim manipulira. Konec koncev je tudi sam prišel na funkcijo z dosledno uporabo tega političnega aksioma.

 • bleferji / 19.09.2018. ob 13:47

  IZBRANEC - Nisem vedel da je Borat t topli ! In kdaj se bosta poročila in kje bo poroka ? Kakšen fantastičen dan HI HI

 • bleferji / 19.09.2018. ob 14:04

  Kakšna burleska - vi novinarčki ste res bedni-nepismeni butli! Sedaj ste takoj zamenjali besedo IZBRANEC z besedo KANDIDAT ! Slovenija zbudi se ! Ne vem kam so ti nepismeni novinarji hodili v šole - saj butal pravijo da ni ! HI HI

 • bleferji / 19.09.2018. ob 13:52

  IZBRANEC In kdaj se Borat ločil ? Nisem vedel da je Borat t topli ! In kdaj se bosta poročila in kje bo poroka ? Kakšen fantastičen dan HI HI Drugače pa tak kot je sam - TOTALNO NESPOSOBEN NAKLADAČ IN FLANCAČ IN NADUTI BREZ VEZNIK, se tudi s takimi druži in take predlaga na funkcije !! Gre lahko Slovenija še bolj globoko od podna butal ?

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.