SiolNET. Trendi Odnosi
 • Messenger
 • Messenger

Kako se "znebiti" tašče, ki se je priselila k nam? #VeronikaSvetuje

2,06

termometer

Tri mesece po tem, ko se je priselila tašča, da bi pomagala pri novorojenčku, ima bralec dovolj njene nenehne prisotnosti.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • slomevzha1 / 21.01.2019. ob 22:16

  Prišla tašča obiskati hčerkico in moža, hčerkica pa takoj vpraša: "Mami, kako dolgo boš ostala?". Tašča pravi: "Vse dokler vam ne bom v napoto", mož pa presenečeno: "Zakaj pa takoj nazaj?"

 • David79 / 21.01.2019. ob 19:31

  Kar slabo mi je ko tole berem. Dom in družina ste vi trije brez "ta stare". Njena pomoč je dobrodošla, če jo za to prosita - za nekaj ur. Nikakor pa nj dobro, da ste v gospodinjstvu štirje. Bilo bi čisto v redu, če vam ne bi šlo na živce. Ker pa vam gre, ji lepo, prijazno recite, naj gre domov.

 • cvili / 21.01.2019. ob 20:32

  Malo počakaj potem pa še enega ali dva otroka.. Pa da vidimo taščo...

 • ibego11 / 21.01.2019. ob 19:47

  Nastavi ji eno malo miško,pa boš vido,da je nikoli ne boš več videl.Tak sem jaz naredo pa je upalilo 100% in po tem preizkusu imam že par let mir pred taščo.

 • Astrolog / 21.01.2019. ob 20:38

  Kakorkoli nam je včasih to všeč, ali ne, s tem, ko se poročimo "sprejmemo tudi partnerjeve sorodnike. Seveda to ne pomeni, da mora tašča stanovati pri vas, če vas moti, ji to povejte, tašči namreč, ne svoji soprogi. Brez hude krvi in povišanih tonov, saj ne glede na slabo reputacijo, ki jo tašče imajo, najbrž ni zmaj, ki vas hoče spraviti v podrejen položaj, vanj se dejansko lahko spravite izključno sami. Kako sicer doživljate svojo partnerko?

 • Lorenko / 23.01.2019. ob 16:57

  Znanstveniki na univerzi Yale so ugotovili, da je 91% vprašanj pri raznih svetovalnih rubrikah v medijih izmišljenih. Podobno gotovo velja tudi za Slovenijo, vendar nič hudega. Svetovalci se morajo izmišljevati vprašanja, sicer bi bilo dolgčas. Tistih zelo malo dejansko prispelih vprašanj je ponavadi brez veze (kosmate noge in podobno).

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.