SiolNET. Posel danes Novice
 • Messenger
 • Messenger

Kako je slaba banka kupila fotoatelje od nadzornika državnega premoženja Damjana Beliča

10

termometer

Zakaj je Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) v času, ko državo prosi za dodatnih 50 milijonov evrov, kupila poslovni prostor v središču Celja? Ali je to povezano z dejstvom, da gre za nepremičnino iz stečaja, ki ga vodi Damjan Belič, predsednik nadzornega sveta Slovenskega državnega holdinga (SDH) in stalni sodelavec hišnega odvetnika DUTB?

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • janez123 / 21.04.2016. ob 08:17

  vsi se delajo norca iz našega denarja , bo res treba poklicat kitajsko sodišče da naredi malo reda

 • drago2d / 21.04.2016. ob 09:16

  Pri objavi podobnih prispevkov je nujno na koncu dodati tudi definicijo korupcije da bo bralcu takoj jasno za kaj gre.

 • Meles / 21.04.2016. ob 15:11

  Ne kitajsko, korejsko bi bilo se bolj primerno, glede na vse te "resitve",ki prihajajo iz nasih sodisc...

 • MarkJurko / 21.04.2016. ob 20:21

  To je pri nas standard, ki ga plačuje že tako z dajatvami preobremenjen delavec. Delajo se norca, pa nobenemu nič. Torej, najprej zapreti vse tiste, ki ne želijo sprejeti zakonov, ali tiste, ki za širitev kraje iščejo le luknje v zakonu, ne pa osebne odgovornosti posameznikov. Kar se pri nas ustanovi, vse samo zato, da bi si nagrablo čim več denarja. Naši vrli voditelji, od prvega do zadnjega pa nič. Glavo v pesek in gremo dalje v nove podvige.

 • Ma / 21.04.2016. ob 23:48

  Naj fantje na DUTB zložijo skupaj za kupnino in se vsi skupaj preselijo tja in tam tudi ostanejo DUTB pa ukiniti! DUTB je tako ali drugače leglo korupcije in posmehovanja se delovnemu ljudstvu... Vodi pa jih dnevna politika za doseganje strankarskih interesov!!!

  • marko.fratnik / 21.04.2016. ob 23:48

   Ni problem v DUTBju kot inštituciji ampak v razlogih, ki so sploh pripeljali do razlogov, za ustanovitev DUTBja. Teh razlogov se še vedno nismo dotaknili. Je pa DUTB, ko "ste" odstranili prave in spodobne, ampak "ne naše", sedaj povsem v rokah mafije. Drugače pa je tvoj predlog tak kot, bi predlagal ukinitev prve pomoči. Nihče se ne bi smel poškodovati ampak, če se že, je prva pomoč še kako dobrodošla. Ukinitev prve pomoči bi samo povzročila, da vsi poškodovani umrejo.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.