Kaj se zgodi, če nasedete tej prevari, ki izbira za žrtve Slovence
Komentarji
6Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.
-
Največji klicaj je sama vsebina. Zakaj bi nekdo, ki služi mastne denarce, to želel deliti z drugimi???
-
To je enako kot ta oglas, ki se ves čas pojavlja na teh straneh (Emily Melville), pa Siolovcem ne uspe, da bi ga blokirali.
-
Ima jos ludih.
-
Če oseba govori angleščino v indijskem dialektu, potem je to verjetno Bratuškica, če pa v indijanskem, potem je to zanesljivo Ivek.
-
Živim s polnim delovnim časom z 1248 dolarjev na dan, in veste, da je to najpreprosteje delo, o katerem sem tudi slišal. Na nekaterih spletnih straneh moram samo posrnuti in moje delo je popolno. Od vsakega kraja lahko delam kadar koli, medtem ko uživam v življenju in rad imam rad. Enako lahko storite tudi zz obisk te spletne strani ......... ➤➤ ➤➤➤➤ www.WebJob98.Com
-
Prejel sem 26853 $ v prvem mesecu in 34692 $ prejšnji mesec, ravno sem delal na mreži od doma. Redno sem študent in delam samo 2 do 3 ure na dan. Vsakdo mora poskusiti to del0 zdaj samo s temi spletnimi stranmi .. ........ ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com
Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.