SiolNET. Siol Plus Kolumne
 • Messenger
 • Messenger

Kaj naredite z mobitelom, ko pridete domov?

3,50

termometer

Saj veste, kako potekajo celodnevna poslovna srečanja in kongresi? Običajno je urnik sestavljen iz predavanj in odmorov za kavo in sok (ter daljšega odmora za kosilo). Ti so namenjeni pomenku sodelujočih, izmenjavi mnenj in mreženju udeležencev. No, vsaj včasih je bilo tako.

Komentarji

4

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • JD / 08.04.2016. ob 12:54

  Bravo za ta članek. Današnja vzgoja otrok mora zagotoviti troje, da so otroci sposobni sami najti svoj cilj in na njem obdržati fokus. Da znajo informacije sprejemati kritični in o njih razmišljati čim bolj široko. Da so odprti in hkrati dovolj pogumni. Če imajo ob tem še radi še šport pa še toliko bolje :-) Janez Demšar

 • MarkJurko / 08.04.2016. ob 23:53

  Ej naš avtor zapisa, kje živiš? Pa to delajo že leta mladina in odrasli. Namesto ppogovora se vsak ubada s svojim mobitelo in bulji vanj, kot, da drugi ljudje ne bi obstajali. Še celo prijatlji, ki so skupaj brska vsak po svojem mobitelu. Mene sicer to ne moti, se pa vsak dan bolj odtujujemo zaradi ene bedne stvarce, ki je fuč, ko zmanjka elektrike.

 • MariLu / 09.04.2016. ob 10:20

  ....pred časom sem se v petek zadnji dan šole, peljala z vlakom v Lj, vlak poln mladine, notri pa tišina kot v grobu....prav srhljivo, to bi moral biti vrvež, "pametovanje", hec in smeh.....in tako so zgubili smisel za komunikacijo iz oči v oči, nihče nikogar več ne posluša......žalostno res

 • hungry / 11.04.2016. ob 22:27

  Tudi meni se dogaja, pa nisem več najmlajši. Včasih sem lahko brez prekinitve, recimo od 21 zvečer pa do 4 zjutraj čisti z lahkoto predihal kakšno knjigo. Zdaj pa, pol ure, največ eno uro, pa že moram tapkati po tablici/telefonu/compu. Ni mi všeč. Na dopustu zadnja leta ne uporabljam nič elektronskega, še radia ne. Nič. Gozd, morje, knjiga, druženje, psa, sprehodi. Tudi doma, če se le spomnim stlačim telefon in tablico drugam, kot sem sam. tako je to.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.