SiolNET. Trendi Film in TV
 • Messenger
 • Messenger

"Grozovita lepota Černobila je v tem, kaj je prišlo kasneje" #intervju #video

5,55

termometer

Čeprav je HBO predvajal že vseh pet epizod pretresljive serije Černobil, ki prinaša zgodbo o zloglasni nesreči sovjetske jedrske centrale leta 1986, ta še vedno odmeva. Kako je ustvarjalcu Craigu Mazinu uspelo posneti serijo, ki ima trenutno najboljšo oceno na IMDb-ju?

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • modrooki / 13.06.2019. ob 13:08

  XEDOS, če bi prebral komentarje pod opisom serije na IMDB, bi videl, da tam večinoma komentirajo Rusi in Ukrajinci, in hvalijo, kako zelo je serija blizu resnice. Večina kritik je bolj v stilu, da se npr beseda 'kamerad' ni uporabljala tako pogosto. Ja, bilo je par dramaturških prilagoditev, in ljudje v realnosti niso umirali kar vsepovprek, ampak sicer je pa serija zelo blizu realnosti.

 • Tomaž / 14.06.2019. ob 16:24

  Logik; nesreča se je zgodila noč na soboto. Javnost so obvestili v ponedeljek. Prvo so morali preveriti kaj se je zgodilo. Serija je polna lukenj kot švicarski sir. Ni čudno da hočejo Rusi posnet bolj verodostojno verzijo dogodkov. Bi jim pa sveto Al naj raje posnamejo 9.11.

 • xedos / 13.06.2019. ob 11:28

  Absolutne resnice res ni. Vsak pa lahko izbere svojo. Rusko, bolj grobo ali ameriško bolj prefinjeno in leše igrano. Absolutne resnice postajajo vse bolj resnice virtualnega sveta, sveta ekranov. V tem svetu pa so američani mojsti.

 • logik67 / 13.06.2019. ob 07:48

  neandertalci rusi so to "nesrečo" nameravali prikriti in bi to tudi storili, če nebi na Švedskem opazili radioaktivnega sevanja!

 • bocob / 13.06.2019. ob 14:10

  V USA se polično korektna srenja pritožuje, da v filmu nastopajo samo belci. Ni črncev in azijatov. Prav tako serija ne zadostuje spolnih kvot. Ni predrov in lezbik.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.