SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Geološki zavod: Izjave o meritvah in vzorčenju v Moravčah neresnične

1,85

termometer

Na izjave župana občine Moravče Milana Balažica o meritvah in vzorčenju na območju nekdanjega odkopa Drtija, ki jih je opravil Geološki zavod Slovenije, se je odzval direktor zavoda Miloš Bavec. Navaja, da so izjave o meritvah in vzorčenju neresnične in da pomenijo hud napad na zavod in geološko stroko.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • sanfrancisco / 13.01.2019. ob 13:52

  Sedaj pa na sodišče in tožiti lažnivca in njegove podrepne muhe. Zaradi takšnih ljudi, ni nobenega zaupanja več.

 • svojeglavc / 13.01.2019. ob 16:12

  Mene pa vseeno zanima, zakaj je bilo potrebnih toliko vrtin in zakaj je moral Geološki zavod narediti toliko raziskav (še pred sedanjim županom), če je vse OK in se tam ni nasipalo nič drugega kot jalovina ?!

 • elnarim / 13.01.2019. ob 15:10

  Z izvolitvijo nekaterih županov, nam do novih volitev, prav gotovo ne bo dolgčas.

 • drugomnenje / 11.07.2019. ob 17:54

  Ob poročanju o tudi nočnem dovažanju, in osebju v zaščitnih oblekah so rezultati pričakovani. Predelava, bolje rečeno prekladanje in sežiganje v obliki "slučajnih" požarov vsakršnih odpadkov je donoseno. Lotevajo se ga vprašljivi podjetniki brez znanja, opreme in začetnega kapitala. Inšpektorji, pa kot vedno: baje jih je premalo, nimajo dovolj pristojnosti, le tega ne povedo, da se izogibajo rednemu in pogostemu nadzoru neprijetnih in nezdravih mest.

 • ibego11 / 13.01.2019. ob 15:04

  Eno in in isto že gonite 100 let,kak je ono zastrupljeno pa spet tisto drugo jaz sem pa še zdaj živ,ma gonite se u tri***PM***

 • bilitič / 13.01.2019. ob 15:32

  Lagat in zavajat se je očitno naučil v Avstraliji, v povezavi s "stričkom ped...". Verjetno še vedno nanj vpliva jet-lag. Pa kam gre Slovenija s takimi župani kot je ta in kostni inšpektor iz treh src!

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.