SiolNET. Sportal Prva liga
 • Messenger
 • Messenger
Kje bo nadaljeval kariero Dare Vršič?

Dare Vršič razkril drzen cilj

6,76

termometer

Nekdanji slovenski reprezentant Dare Vršič po prekinitvi sodelovanja z Mariborom še ni rekel zadnje. "Kje pa. Želja po igranju je velika. Želim le nekam, kjer bom računal na podporo. Le tako lahko pokažem kakovost," si pri 34 letih želi delodajalca, ki bi ga podpiral pri tem, kar dela. Motivacije mu ne manjka, samozavesti še manj, saj je trdno prepričan, da lahko še enkrat postane najboljši igralec Prve lige Telekom Slovenije.

Komentarji

4

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • fanta / 17.06.2019. ob 15:07

  Dare ,to je bila zdaj zahvala,ker si se pred našo tretjo ligo prvakov sončil na bazenih, morju in šetal na Pohorje,ter iskal klub,ki bi te hotel?Ker ,na tvojo žalost,ni bilo NOBENEGA kluba,ki bi te hotel,si potem prišel skoraj na kolenih prosit,da se te je Zaho usmilil in ti dal dvo letno pogodbo...Pravi si primer reka"dobrota je sirota"..o pameti pa ne bi pisal,za to pa nisi sam nič kriv...Dare srečno,bilo kje

 • Pasjeljubec / 17.06.2019. ob 15:05

  Lahko gre v 3. Ligo!

 • m2626 / 17.06.2019. ob 14:11

  Vršič! Lahko pridešv Ljubljano, ampak nikoli več v Olimpijo. Izdajalci niso dobrodošli

 • trdakmica / 18.06.2019. ob 09:46

  Če bi bil resnična kvaliteta bi se tepli zate. V Muri so ti odkrito povedali, da si prestar in preslab zanje. Za to obdobje bi moral misliti prej ne zdaj ko nimaš kam. Previsoko si se cenil glede na to kar si pokazal.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.