SiolNET. Posel danes Novice
 • Messenger
 • Messenger

Akrapovič: V športu je mogoče pomembno sodelovati, v poslu pa zmagovati #video

2,24

termometer

"Ne bodite konkurenčni le s ceno, vedite, da je na svetu še kakšno podjetje, ki bo to naredilo ceneje," je bila ena od močnejših misli predavanja Mateja Akrapoviča iz podjetja Akrapovič na poslovni konferenci NetPRO.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Astrolog / 13.04.2019. ob 11:47

  Ali je gospod plačal za reklamo? Skoraj enkrat mesečno mu na tem portalu pojejo hvalo, bi človek še pomislil, da pokonci drži vso državo. O subvencijah in nepovratnih sredstvih pa skoraj nikoli niti besede.

 • renata1 / 13.04.2019. ob 10:03

  Katkagreat, od kod pa tebi ta podatek ? Osebno poznam zaposlenega, ki odlično zasluži in niti na misel mu ne pride, da bi menjal. Daj ne trosi neumnosti, Igor je začel iz NIČ, ti pa boš vedno nesposobnež in zavistnež.

 • zormik67 / 12.04.2019. ob 17:25

  Sloveniji še tisoč ali pa tudi več "akrapovičev želim", s tem pa tudi poklon Akrapoviču.

 • renata1 / 12.04.2019. ob 16:39

  Igorja poznam še iz otroških let na Vodnikovi. Bil je res nadobudnež, po svoje tudi nagajiv, pa vendar na svojih nogah kot radi rečemo. Vsi mulci v Šiški so mu zavidali, saj je bi vedno najhitrejši. Najbolj mi je ostalo v spominu, kako je svoj motor "dvignil" z prvim kolesom na tramvaj in še druge mojstrovine. Vedno je vedel kako stvari stojijo in kaj hoče. Bravo Igor Akrapovič in srečno še naprej !

 • katkagreat / 12.04.2019. ob 20:35

  Ni vse tako rožnato, kot zgleda. igor je kapitalist predvsem za svoj žep in ga ne briga kaj dosti za delavsko rajo, ki jo poceni zapusluje.... Navzven blišč. navznoter pa ravno ne...

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.