SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Šarec o tretji razvojni osi: Predlagam, da se nehamo preganjati okoli tras in začnemo delati

1,27

termometer

S poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Marjanu Šarcu in njegovi ministrski ekipi se je danes začela redna aprilska seja državnega zbora, ki bo zaradi kratkega dnevnega reda potekala le še v torek. Dotaknili so se tretje razvojne osi in predsedovanja Slovenije Svetu EU.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • pavel / 15.04.2019. ob 10:35

  odgovarjat je lahko--treba tudi kaj naredit

 • Charly17 / 15.04.2019. ob 10:56

  Ne gre mi v glavo, kako lahko nekdo odgovarja, ki sploh nima podlage znanja za stvar. To je slabše, kot, če bi delavec s traka pri revozu šel "šraufat" mercedese.

 • Charly17 / 15.04.2019. ob 10:48

  ARMENIUS, tukaj si v zmoti, v Nemčiji imamo vse družinske zdravnike in večino specialistov privatnikov, pa nikjer ne plačam ničesar( za določene zdravila 5 evr na recept). Tudi nisem še nikoli doživel čakalne vrste. Primer, vnukinja bi v Slo potrebovala ortodonta, čakalna doba-2 leti, kličem v Nemčijo na četrtek, odg." oprostite, jutri bo malo težko, ampak v ponedeljek ni problema".

 • Charly17 / 15.04.2019. ob 10:40

  Ne samo zdravstvo, tudi sodstvo je rak rana Slovenije. V zdravstvu imamo vsaj g. dr. Breclja, ki nas opominja, da tako ne more iti v nedogled. Na žalost nimamo sodnika, ki bi javno povedal, "na sodiščih v Sloveniji je toliko resnice, kot v greznici medice". To so besede sodnika, ne odvetnika.Karavana potuje dalje, vsaj dokler nam bodo vladali ljudje brez vesti, morale, etike, da o strokovnosti in kvalifikaciji sploh ne govorimo.

 • armenius / 15.04.2019. ob 08:08

  Vse se bo privatiziralo, boste videli. Samo to hočejo zdravniki. Potem pa bomo šele odprli denarnice....da bo jok in stok.

 • gtr-al / 15.04.2019. ob 14:03

  Tretja razvojna os - Od Velenja do Slovenj Gradca lahko takoj gradijo in ni izgovor, da trasa Velenje AC ni jasna. Relacijo Velenje - Šentrupert je izsilil Velenjski ( SD_) lobij: tako kot je izsili TEŠ 6. Od začetka se ve, da se bo vozil uvožen premog iz Kopra. Za to mora biti čim krajša povezava proti Ljubljani. Smer Velenje - Arja vas je bistveno cenejša, pa še povezuje Koroško z celjsko kotlino in naprej smer Bela krajina

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.