SiolNET.
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

DKino odslej na SiOL TV

2

termometer

Uporabnikom storitve SiOL TV bo tudi v prihodnje na voljo pester izbor filmskih uspešnic, ki jih boste odslej gledali v videotekah DKino, DKino Hiti in v spletni videoteki www.dkino.si.

Videoteka na SiOL TV se odslej imenuje DKino, uporabnikom SiOL BOX-a je dostopna na televizijskem kanalu 20. Bogat izbor filmov in knjižnica z več kot 700 različnimi filmskimi naslovi vas ne bosta pustila ravnodušnih, saj boste v DKinu zagotovo našli kaj zase. Ko si boste zaželeli večer z znanim hollywoodskim igralcem, igralko ali režiserjem, boste vtipkali le ime in v trenutku vam bodo na voljo vsi njegovi filmi.

Videoteka Hiti se odslej imenuje DKino Hiti, uporabnikom SiOL BOX-a pa je dostopna na televizijskemu kanalu 10. V DKino Hiti vam bodo na voljo največje filmske uspešnice, ki so še pred kratkim polnile tuje in slovenske kinematografe. Ob več kot 170 zvenečih naslovih boste brez skrbi, da bi se ob televiziji kdaj dolgočasili. Že v kratkem v DKino Hiti prihajajo tudi drugi del Harryja Potterja in Svetinj smrti, nadaljevanje Prekrokane noči ter številne druge svetovne uspešnice, že zdaj pa si lahko ogledate Prvega maščevalca: Stotnika Ameriko.

Uporabniki TV-komunikatorja Sagem do DKino in DKino Hiti dostopate tako, da na daljinskem upravljalniku pritisnete gumb VOD in izberete DKino.

Naročniki storitev SiOL si lahko filme ogledate tudi v spletni videoteki DKino (www.dkino.si). DKino je sodobna videoteka, ki omogoča ogled filmov prek računalnika ali televizije. DKino ponuja pester nabor filmskih uspešnic, je odprta 24 ur na dan, vse dni v letu, videovsebine pa so razvrščene v klasične kategorije – od trilerjev, akcijskih filmov, dram, družinskih filmov do grozljivk, znanstvene fantastike, komedije, filmov za romantične duše, risank in dokumentarnih filmov. Uporabniki do storitve dostopajo na naslovu www.dkino.si, v storitev pa se prijavijo s svojim računom Moj Telekom.

Lani smo vam prvi ponudili uspešnice, kot sta Gremo mi po svoje – najbolj gledan slovenski film vseh časov – in Kraljev govor – veliki zmagovalec zadnje podelitve oskarjev. Hitrost in aktualnost ostajata osrednji vodili tudi letos, zato vas DKino ne bo pustil ravnodušnih.

Aktualno ponudbo storitev SiOL si lahko pogledate tukaj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin