SiolNET. Avtomoto Reportaže
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

JAPmeet in ECOmeet

4

termometer

Osemindvajsetega avgusta se je v parkirni hiši Citypark zgodil peti JAP-meet, tokrat z "zelenim" dodatkom, prvim ECOmeet-om.

JAPmeet

Ker sem se prvo polovico dneva službeno zadrževal v Ilirski Bistrici, sem se srečanja ljubiteljev japonskih vozil udeležil šele ob osemnajsti uri. V promocijskem gradivu je pisalo, da se bo ob pestrem programu zabavalo več tisoč ljudi. Program je bil res pester, o več tisoč glavi množici pa ne duha ne sluha. Sem jih zgrešil? So navdušence (teh v Sloveniji ni malo) prestrašile dežne kaplje? Nad videnim sem bil razočaran, saj sem pričakoval več ljudi, več avtomobilov, več dogajanja, več vsega. Slabo vreme in dejstvo, da se je lokacija preselila za dve nadstropji nižje, ne bi smela vplivati na podpovprečen obisk. Kljub temu hvalimo delovno vnemo spretne povezovalke in organizacijske ekipe, ki je dogodek spravila pod streho. Figurativno in dobesedno.

ECOmeet

Vtis so popravili "ta zeleni" – lahko smo videli kar lepo število električnih vozil. Neslišno šviganje po garažni hiši je dajalo občutek, da se nekaj dogaja. Videli smo tudi nekaj "vozilc", ki so plod izključno slovenske pameti.

Spremljevalni program

Da, zadeva si zasluži svoj odstavek. Še vedno ne razumemo popolnoma, kaj ima z JAPmeet-om opraviti vlečenje vrvi, pa vendar – najmočnejši so bili "dedci" iz Svetega Štefana. Dogodek je za promocijo in hkrati svojo prvo modno revijo izkoristila modna oblikovalka Valerija Kralj, fantje so cedili sline ob vragolijah trebušne plesalke Maye, celotni večer pa se je zaključil z izborom JAPmeet obraza. "Dečve" v oprijetih zelenih cunjicah so seveda pokazale še veliko več od prikupnih obrazov … Vabljeni k ogledu fotogalerije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin