SiolNET. Avtomoto Promet
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rihanno otroci čakali tri ure

4

termometer

Pevka Rihanna, za katero se zdi, da ji usoda kar ni in ni naklonjena, tudi ko gre za humanitarne dejavnosti, je skoraj razočarala otroke.

Rihanna je skoraj pustila na cedilu srednješolce v Chicagu. No, vsaj tiste, ki so odšli domov prej, preden je zvezdnica s triurno zamudo prišla na dogovorjen obisk šole. Pevka, ki si je želela kratkega predaha med svojo severnoameriško turnejo, naj bi srednjo šolo Barrington obiskala, da se učencem zahvali, ker so pomagali zbrati kar 35.000 evrov za mesto Joplin, ki je bilo močno prizadeto v tornadu maja lani.

A Rihanna je na obisk v šolo zamudila, domnevno naj bi bil za zamudo kriv prometni zamašek v središču mesta, ki ga je Rihanna sicer tudi fotografirala in objavila na svojem Twitterjevem profilu, po poročanju ameriških medijev pa naj bi v šoli tudi skoraj odpovedali njen obisk, saj so bili vsi presenečeni, da zvezdnica zamuja toliko časa. Rihanna je na koncu sicer prišla na obisk k srednješolcem, obisk je opravila, kot se spodobi, z njimi se je fotografirala, jim delila nasvete, nekateri srečneži so dobili celo nekaj kart za njene nastope, šoli pa se je na Twitterju zahvalila za njihov prispevek in čas. Konec dober, vse dobro.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin