SiolNET. Avtomoto Promet
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Proti Primorski dvajsetkilometrski zastoj

1

termometer

Deževno vreme in skorajšnji konec turistične sezone sta na ceste od morja proti notranjosti države zvabila precejšnje število voznikov. Proti primorski se vije dvajsetkilometrska kolona vozil.

V prometnoinformacijskem centru voznikom priporočajo, da gorenjsko avtocesto zapustijo že pri izvozu Lesce, saj je v smeri proti predoru Karavanke nastala več kilometrov dolga kolona vozil. Prav tako nastajajo zastoji med priključkom Šmartno, mimo Brda na zahodni ljubljanski obvoznici proti Primorski. Zaradi močno zgoščenega prometa občasno zapirajo predor Šentvid iz smeri Avstrije.

Na vzhodni ljubljanski obvoznici iz smeri Zadobrove proti predoru Golovec in naprej proti Barju oziroma proti Primorski se po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste vije 20 kilometrov dolg zastoj.

Zastoj je tudi iz smeri Dolenjske proti Primorski. Občasno se zapira predor Mali vrh, kjer je nastal 14-kilometrski zastoj. Zastoj je tudi od Dolenjske proti Primorski. Občasno se zapira predor Debeli hrib.

Zastoji so še na cestah Portorož–Izola–Koper, Koper–Šmarje–Dragonja v obe smeri in Vič–Brezovica–Vrhnika.

Vozniki morajo čakati tudi na mejnih prehodih. Na mejnem prehodu Gruškovje se pri izstopu iz države čaka 15, pri vstopu pa 30 minut, na Starodu za vstop v državo 45 minut, na Dragonji pa za vstop in izstop iz države 40 minut.

Zastoji so tudi na Hrvaškem iz Istre proti Sloveniji, piše na spletni strani prometnoinformacijskega centra.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin