Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 12. 2014,
14.27

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Renault tovornjak gospodarska vozila

Sreda, 3. 12. 2014, 14.27

8 let

Tovornjak je ključ do uspeha

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ponudba vozil Renault Trucks obsega bogato paleto robustnih vozil za številne potrebe, njihova kakovost in zanesljivost pa povečujeta donos vaše dejavnosti.

Renault Trucks se lahko ta hip pohvali z eno izmed najsodobnejših palet gospodarskih vozil. Sredi lanskega leta – natančneje 11. junija 2013 – so predstavili popolnoma nove modele serij T, K, C in D, ki jih vseskozi dopolnjujejo z novimi različicami. Te se lahko pohvalijo s funkcionalnostjo, vzdržljivostjo, varčnostjo in gospodarnostjo, z nizkimi obratovalnimi stroški pa za povrhu obljubljajo še visoko raven učinkovitosti. Z vozili Renault Trucks si boste torej začetne stroške nakupa lahko povrnili v zelo kratkem času.

120 let tradicije in izkušenj Družba Renault Trucks – to ime je dobila leta 1978, od leta 2001 pa je pomemben del skupine Volvo – ima na področju gospodarskih vozil bogate izkušnje, saj tovornjake izdelujejo že vse od leta 1894. Ta bogata tradicija in izjemna zakladnica znanja se odražata tudi v njihovi sodobni paleti vozil, v katero so vložili kar dve milijardi evrov. Med razvojem so inženirji prevozili tudi več kot deset milijonov testnih kilometrov in opravili pet milijonov ur različnih testiranj. S široko paleto gospodarskih vozil tako pri Renault Trucks širijo svoj obseg poslovanja in kupcem iz različnih panog zagotavljajo točno takšna vozila, kot jih ti potrebujejo. Skratka, vozila Renault Trucks v kar največji meri izpolnjujejo potrebe na področju mednarodnega transporta, gradbeništva ali distribucije.

Vozila Renault Trucks so nosilci številnih priznanj Znamka Renault Trucks je prisotna v več kot sto državah po vsem svetu in se lahko pohvali s široko mrežo servisnih centrov. Od predstavitve nove palete do danes so njihova vozila prejela številne odmevne nagrade. Najodmevnejšo lovoriko si je nadel renault trucks T, ki se je okitil z mednarodnim priznanjem tovornjak leta 2015, poleg številnih drugih nagrad pa je serija T po izboru strokovnih revij Transport ter Mehanik in voznik naziv tovornjak leta 2014 prejela tudi v Sloveniji. Renault trucks serija T, ki zamenjuje legendarnega magnuma in model premium, je na voljo z visoko ali nizko kabino, kupcem pa ponuja tudi široko paleto številnih motornih različic in menjalnikov ter bogat izbor varnostne in druge opreme.

Celovit pristop k zmanjšanju porabe goriva Še posebej velja omeniti renault trucks optifuel T, ki zagotavlja celovit pristop k zniževanju porabe goriva in s tem prinaša dodatne prihranke poslovanja. Različica optifuel namreč prinaša dodatne aerodinamične elemente, več aluminijastih delov in s tem povezano nižjo maso vozila ter vrsto inteligentnih tehnologij, združenih v paketu Fuel Eco. Mednje spadajo funkcija reguliranja hitrosti Eco Cruise Control z načinom nadzorovanega prostega teka Optiroll, zračni kompresor, ki deluje glede na obremenitev motorja, črpalka servomehanizma s spremenljivim pretokom ter samodejna ustavitev motorja.

V distribuciji je renault trucks D cab 2 m prva izbira Na spodnjem delu ponudbe gospodarskih vozil Renualt Trucks pa kraljuje renualt trucks D cab 2 m, ki je na voljo v izvedbah s skupno dovoljeno maso med 3,5 in 7,5 tone oziroma s skupno dovoljeno maso skupine vozil do 11 ton. Vozilo temelji na robustni šasiji različnih dolžin, primernih za med 2,9 in 6,4 metra dolge nadgradnje, poganja pa ga učinkovit štirivaljni turbodizelski motor DTI 3 z emisijskim standardom Euro 6 ter ročnim ali avtomatiziranim menjalnikom. Renault trucks D cab 2 m je zaradi svojih kompaktnih mer in s tem povezane izjemne okretnosti idealen za potrebe mestne distribucije, tej pa sta prilagojena tudi udoben vstop v kabino in odlična preglednost na vse strani. Voznikov delovni prostor je ergonomsko zasnovan, kabina pa zlahka prevzame tudi vlogo mobilne pisarne, saj so nekateri predali in odlagalna mesta posebej prilagojeni za prenosni ali tablični računalnik ter različne dokumente.

Celovite servisne storitve brez nepredvidenih stroškov Pri Renault Trucks se dobro zavedajo, da ni dovolj le zanesljivo in učinkovito vozilo, zato svojim strankam ponujajo tudi celovito poprodajno storitev s kakovostnim vzdrževanjem. Servisna storitev Start & Drive obsega servisna paketa Reference, ki zajema preventivno vzdrževanje vozila glede na časovno obdobje in prevožene kilometre, ter Excelence, ki poleg preventivnega vzdrževanja vključuje še servisne preglede in popravila. S takšnimi celovitimi in stroškovno preglednimi servisnimi storitvami Renault Trucks svojim strankam zagotavlja veliko brezskrbno prevoženih kilometrov brez nepredvidenih stroškov.

Ne spreglejte