SiolNET. Avtomoto Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Porsche 911 turbo S china

1

termometer

 | Foto:
Pri Porscheju so za počastitev desete obletnice prisotnosti na "vročem" kitajskem avtomobilskem trgu pripravil posebno serijo modela 911, 911 turbo S china.

Skrb za stranke na najbolj perspektivnem trgu …

Kitajskemu avtomobilskemu trgu zaradi njegovega velikega potenciala proizvajalci superšportnih vozil namenjajo vse več pozornosti, kar dokazuje tudi Porschejev izdelek, s katerim želi počastiti deseto obletnico prisotnosti na tem hitro rastočem azijskem tržišču. Kitajski mogotci si bodo tako v čast Porschejevem desetletju na Kitajskem lahko naročili model 911 turbo S china.

Posebna barvna kombinacija, črna platišča in karbonski dodatki

Porsche 911 turbo S china se od drugih modelov serije 911 loči po zanimivi barvni kombinaciji črne in bronasto zlate, 19-palčnimi črnimi litimi platišči, "sposojenimi" z modela 911 sport classic, ter karbonskimi dodatki. Motor je znan šestvaljni bokser, ki s pomočjo dveh turbin razvije 389 kilovatov (530 "konjev") največje moči. Prenos te na podlago pa poteka prek PDK avtomatskega menjalnika z dvojno sklopko. Notranjost serije, ki bo obsegala le deset vozil, krasi še črna alkantara z zlatimi šivi in zlato spominsko ploščico.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin