Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 1. 2016,
14.29

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

spletna trgovina vozilo PR članek

Četrtek, 28. 1. 2016, 14.29

1 leto, 3 mesece

Po avtodele v spletno trgovino Silux

Oglasno sporočilo

Varnost na cesti ni bila še nikoli tako pomembna kot danes, ko smo vsakodnevno na poti in je okvara vozila največja nočna mora vsakogar.

Zanesljiv jekleni konjiček je najboljši sopotnik na cesti, zato morate za njega dobro poskrbeti. V spletni trgovini Silux lahko najdete vse, kar potrebujete za ohranjanje optimalne kondicije svojega vozila. Če Siluxa še ne poznate, ne veste, kaj zamujate! Navdušile vas bodo široka ponudba več kot 76 tisoč rezervnih avtodelov, dostopne cene, dobra odzivnost strokovnih svetovalcev in hitra dostava naročenih izdelkov na dom. Tudi če niste posebej podkovani v avtomobilistični terminologiji, nakup ne bo težava, saj vam bodo pri izbiri pravih avtodelov pomagali prijazni svetovalci in za vas poiskali avtodel, ki ga iščete. Če izdelka trenutno ni na naših policah, ga bomo za vas poiskali pri naših dobaviteljih.

Kaj o Siluxu povedo številke?

Leto 2015 si bomo zapomnili po rekordnem številu poslanih paketov – do zdaj smo od leta 2009 odposlali že več kot 111.500 paketov. Iz majhne domače garaže, kjer je nastalo podjetje Silux, smo prerasli v velik kompleks poslovnih prostorov in skladišča v Ajdovščini. Naša ponudba je na voljo kupcem v Sloveniji in tudi na tujem – v Italiji, na Hrvaškem in v Srbiji. Dosegli in tudi že presegli smo ključne mejnike:

• več kot 4.000 oddanih naročil na mesec, • več kot 180 odposlanih paketov na dan, • povprečno 65-odstotno rast podjetja.

Potrdilo odličnosti spletne trgovine Silux se kaže v prestižnih nagradah, ki jih je Silux prejel v zadnjih letih:

• tri leta zapored smo prejeli naziv spletni trgovec leta v avto-moto kategoriji (2013, 2014 in 2015), • leta 2014 pa smo zasedli 3. mesto na tekmovanju WEBSI.

Največji spletni trgovski center Ceneje.si že več let zapored organizira projekt Spletni trgovec leta, saj se ravno na njihovem portalu srečujeta ponudba in povpraševanje. Projekt WEBSI išče predvsem odgovore na vprašanje, kdo je dober in kdo zna, ter se osredotoča na digitalne presežke Slovenije. Do nagrade pridejo le najboljši – to so tisti, ki so ustvarili nekaj več.

Pri nas poleg avtodelov najdete tudi novičke iz avto-moto sveta in nasvete o vzdrževanju vozila

Ker se zavedamo, da so koristne informacije pomembna sestavina vsakega spletnega mesta, poleg široke ponudbe izdelkov v spletni trgovini obiskovalcem ponujamo tudi vedno sveže novičke iz avto-moto sveta in nasvete o skrbi za jeklene konjičke. Tako dobite vse na enem mestu in se lahko poleg ugodnega nakupa tudi informirate. Obiščite Silux ter odkrijte, kako učinkovito in predvsem ugodno poskrbeti za svoje vozilo.

Ali veste, katere avtodele je priporočljivo zamenjati vsako leto?

Ko se približuje čas za servis vozila, vas navadno že stiska pri srcu, kako velik strošek bo to. Visokim stroškom se lahko izognete, če dobro poskrbite za svoje vozilo in preventivno ukrepate še pred nastankom večje okvare. V spletni trgovini Silux lahko najdete vse za mali in veliki servis vozila, pa tudi vse prestale izdelke in pripomočke za vzdrževanje vozila v vrhunski formi.

1. Redno preverjajte vitalne tekočine. Med vitalne tekočine spadajo: hladilna tekočina, olje motorja, zavorna tekočina in tudi tekočina za pranje stekel. Vsaka ima ključno vlogo za brezhibno delovanje vozila in omogoča varno vožnjo. Pri tekočinah je treba pozornost nameniti predvsem ravni posamezne tekočine in njenemu stanju (obarvanost, viskoznost …). Če ima katera od tekočin prenizko raven, jo morate dotočiti, pri tekočini za pranje šip pa je pozimi nujna zimska tekočina, ki zdrži res nizke temperature in ne zamrzne.

2. Pravočasno zamenjajte vse vrste filtrov. Ni pomembno, ali gre za zračni, oljni filter ali filter goriva. Če umazani filtri ne opravljajo več svoje vloge, se lahko poslabšajo vozne lastnosti vozila in nastanejo nove težave.

3. Zamenjajte brisalce najmanj enkrat letno. Ste vedeli, da je življenjska doba brisalcev le pol leta? Vsaj pred zimo jih je dobro zamenjati, saj guma na brisalcih zaradi vremenskih vplivov preperi in ne more več optimalno opravljati svoje naloge. Slaba vidljivost je hitro lahko vzrok za nastanek prometne nesreče, zato raje ne tvegajte po nepotrebnem. Pozimi je delo brisalcev zaradi snega in ledu na steklu oteženo, biti morajo brezhibni, da bodo lahko dobro opravljali svoje delo.

4. Pnevmatike naj bodo prilagojene letnemu času. Res je, da lahko tudi z letnimi pnevmatikami vozite pozimi, če imajo te dovolj profila in imate v prtljažniku snežne verige ali snežne nogavice, a se morate zavedati, da je to veliko bolj nevarno. Zimske pnevmatike so prilagojene nizkim temperaturam in mehkejše, imajo drugačen profil, da se dobro oprimejo cestišča v zimskih razmerah, zato zaradi svoje varnosti in varnosti preostalih udeležencev pozimi raje uporabljajte pnevmatike, namenjene temu letnemu času.

Ne spreglejte