Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 3. 2017,
14.03

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Renault Slovenija

Natisni članek

pooblaščeni servis Renault vzdrževanje advertorial Spletna ponudba

Četrtek, 9. 3. 2017, 14.03

2 meseca, 1 teden

Ali veste, koliko vas stane servis avtomobila?

Vsebino omogoča Renault Slovenija
Renault

Redno vzdrževanje avtomobila je bistvenega pomena, če želite, da vas bo še dolgo spremljal na vaših vožnjah. Pri Renaultu so našli inovativno rešitev za to, da boste resnično vedno v koraku z njegovimi potrebami in tudi s stroški, ki jih prinese servis.

Varno in brezskrbno vožnjo si lahko zagotovite predvsem z rednim vzdrževanjem in servisiranjem svojega jeklenega konjička. Pregled pri vašem pooblaščenem serviserju je osnova za dolgo življenjsko dobo vašega avtomobila in tudi predpogoj varnosti na cesti.

Kdaj bi morali avtomobil odpeljat k strokovnjakom?

Dovolite svojemu avtomobilu, da ga vsaj enkrat na leto skrbno pregleda pooblaščeni serviser. Renault je te dni pripravil novost v storitvah svojih servisnih mrež, ki vam bo nedvomno olajšala pot do najljubšega serviserja.

Ker si pri Renaultu vedno prizadevajo za izpopolnjene storitve, so razvili rešitev po meri svojih strank, s katero boste lažje zadovoljili zahteve svojega avtomobila.

Svojo novo prodajno storitev je Renault poimenoval čisto preprosto – Spletna ponudba. Gre za  spletno orodje, s katerim boste v nekaj minutah in v štirih preprostih korakih dobili vse potrebne informacije, za katere bi sicer porabili veliko več časa in energije.

Kako deluje Spletna ponudba?

S Spletno ponudbo boste imeli končno jasen pregled nad stroški vzdrževanja avtomobila. | Foto: Renault S Spletno ponudbo boste imeli končno jasen pregled nad stroški vzdrževanja avtomobila. Foto: Renault

Spletna ponudba bo zelo kmalu postala vaš najbolj priljubljen in zanesljiv virtualni serviser. Z njegovo pomočjo boste lahko izbirali med različnimi servisnimi storitvami, ki jih potrebuje vaš avtomobil, poiskali najbližjega pooblaščenega serviserja ter na zelo jasen in transparenten način dobili povratno informacijo o stroških, ki so povezani z naročeno storitvijo.

Renault | Foto: Spletna ponudba vam ponuja rešitev v štirih preprostih korakih:

#PRVI KORAK: Izberete med servisnimi posegi, ki jih želite opraviti.

#DRUGI KORAK: Vpišete identifikacijsko številko svojega vozila, datum prve registracije in število prevoženih kilometrov.

#TRETJI KORAK: Program vam sestavi neobvezujočo ponudbo z izračunom stroškov servisnih storitev.

#ČETRTI KORAK: Zadnji korak končate tako, da kar prek spleta izberete želeni termin za obisk izbrane pooblaščene servisne delavnice Renault. Ponudbo lahko izkoristite v 30 dneh.

 

Preverite, koliko bo stal vaš naslednji servis avtomobila

Vpišite podatke avtomobila in prebrskajte, kakšno servisno storitev mu boste ponudili. 

 

Uporabljajte SPLETNO PONUDBO za vse potrebe vzdrževanja vašega vozila in ostanite brezskrbni.

1. Praktično: dostop od kjerkoli. Na voljo 24h, vse dni v tednu.
2. Hitro: preko spletnega obrazca do takojšnje ponudbe za vzdrževanje.
3. Pregledno: podrobna izbira storitev in paketov. Ohranite nadzor nad porabo svojih sredstev.
4. Neobvezujoče: ponudbo lahko po lastni želji sprejmete ali zavrnete.

 

Ne spreglejte