SiolNET. Trendi Potovanja
Vsebino omogoča Mastercard
  • Messenger
  • Messenger

Poletna stava dveh blogerjev: kdo se bo bolje znašel na Hrvaškem?

Vsebino omogoča Mastercard

Kratek počitek na poti na avtocesti in nora ideja za konec tedna: katera družina se bo na oddihu na hrvaški obali bolje znašla – tista, ki bo plačevala s kartico, ali tista, ki prisega na retro nakupovanje z gotovino?

Naključno srečanje na počivališču na poti na morje je obrodilo noro idejo, ki bo nedvomno popestrila dogajanje na kratkih družinskih počitnicah na Hrvaškem.

Dva priljubljena slovenska blogerja Urška Fartelj (220 stopinj poševno) in Jure Marolt (Ljubki nesmisel) sta se namreč spustila v prav posebno poletno pustolovščino. Beseda o retro počitnicah je namreč rodila idejo o tem, da bi preverili, kako so videti počitnice brez plačilne kartice. Da bi bilo vse skupaj še bolj zanimivo, so člani obeh družin določili prav posebna pravila igre.

Družina Urške Fartelj se bo na počitnicah popolnoma odpovedala sodobnim ugodnostim in plačevanju s kartico, medtem ko bo plačilno sredstvo Maroltovih izključno kartica.

Mastercard

S plačilno kartico ali z gotovino: kdo se bo na počitnicah bolje znašel?

Katera družina si bo lažje in hitreje privoščila vsa razvajanja, storitve in majhne spominke na kratkih počitnicah na Hrvaškem? Kdo bo ne nazadnje plačeval ceneje?

V prihodnjih tednih bomo njihove podvige in morebitne preglavice na dopustu spremljali tudi na Siol.net. Plačevanje s kartico vs. plačevanje z gotovino: to je naloga, ki v resnici razkriva veliko več, kot je videti na prvi pogled. Iskanje menjalnice? V lov za bankomatom ali hitro plačevanje s kartico?

Kakšne dnevne izzive so si postavili, nam niso hoteli razkriti, vendar so samozavestno pripomnili, da je zmaga že vnaprej določena. Kdo ima prav, bomo videli že v prihodnjih tednih.

Kdo so naši tekmovalci?

Jure marolt Jure in Tjaša Marolt sta glavna junaka zelo priljubljenega slovenskega bloga Ljubki nesmisel, ki bralcem ponuja vpogled v družinsko življenje, ki ga bo čez nekaj mesecev popestril nov naraščaj.

 

220 stopinj poševno

Urška Fartelj je prekmurska kuharska blogerka, ki navdušuje s svojimi preprostimi in okusnimi recepti. Njena velika specialiteta so gospe torte, to so torte brez moke.

Neprecenljive počitnice z družbo Mastercard®

Stava je sicer že določena, naši dve družini sta že na poti, zato poti nazaj ni več. Vsekakor si upamo zapisati, da je izziv Maroltovih precej lažji, saj imajo na razpolago kartici Maestro in Mastercard, ki jim bosta s številnimi ugodnostmi omogočili, da bodo na počitnicah doživeli več.

Glavne prednosti plačevanja s karticama Mastercard in Maestro® so:

  • plačevanje je hitro, preprosto in varno,
  • s kartico si na morju brez skrbi,
  • kartica Mastercard je najbolj sprejeta kartica na svetu,
  • plačevanje s kartico prinaša številne ugodnosti na izbranih lokacijah na Hrvaškem,
  • uporaba kartice prinaša številna neprecenljiva doživetja.

Neprecenljiva doživetja na Hrvaškem

Priljubljena turistična destinacija Slovencev je z vstopom v program Mastercard® Priceless® Cities pridobila številne ugodnosti. V svoji drugi izdaji prinaša 20 doživetij in 20 edinstvenih ugodnosti, ki so imetnikom kartic Mastercard na voljo od 1. junija do 30. septembra 2018.

S čudovitimi plažami, zgodovinskimi znamenitostmi, bogato kulinariko, legendarno glasbo in odličnim podnebjem je Hrvaška ena najbolj obiska vrednih dežel na svetu. Dandanes pa si popotniki ne želijo le zbiranja spominkov, temveč doživljanja pristnih izkušenj lokalne ponudbe. Denar tako postaja čedalje bolj pomemben prevodnik pri izkušanju sveta, kar je tudi izhodišče programa Priceless Cities.

Mastercard

Doživetja Priceless Croatia so na voljo tako domačinom kot popotnikom in se raztezajo od kulinaričnih užitkov do kulture, zabave in nakupovanja. Imetnikom kartic Mastercard omogočajo, da državo spoznajo na povsem drugačen način. To poletje si zapomnite po neprecenljivih doživetjih, ki jih omogoča Priceless Croatia.

Več informacij razkriva edinstven nabor ekskluzivnih doživetij na www.priceless.com.


Rovinj Foto: Thinkstock Podarjamo vam neprecenljive počitnice na Hrvaškem

Nagradna igra je zaključena, nagrajenec bo obveščen po elektronski pošti.

Poletje se je šele začelo, Mastercard pa bo nekomu izmed vas omogočil neprecenljivo doživetje na Hrvaškem.

Poleg podaljšanega konca tedna (dve noči) na hrvaški obali za vso družino (štirje družinski člani) bo Mastercard poskrbel za dodatno razvajanje.

Da bo vsak trenutek resnično neprecenljiv, bodo poskrbeli še z enim darilom: kartico Mastercard s prednaloženo vrednostjo 200 evrov, ki jo bo srečna družina lahko uporabila na svojih počitnicah.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin