TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 2. 2010,
11.12

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 15. 2. 2010, 11.12

8 let, 2 meseca

10 razlogov, zakaj je samsko življenje super!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Vas samsko življenje ubija? Poglejte nanj s pozitivne plati in kaj kmalu vam bo jasno, da je stvar vse prej kot ubijajoča.

In če vas ta stavek še ne prepriča, vam bomo povedali še nekaj razlogov, zakaj je samsko življenje super, ki vas bodo dokončno prepričali v to, da se brez moških še kako da živeti! Flirtate lahko do onemoglosti! Saj veste, kako je bilo, ko ste še bile v vezi, kajne? Saj ne, da fantov niste pogledale. Ste! A le, ko ga ni bilo zraven. Včasih ste celo stopile v akcijo, a kaj, ko vas je takoj zapekla vest in ste že naslednjo minuto v paniki hitele skozi vrata, nazaj v objem svojega ljubega. Ljubezen je pač slepa, res je! A časi so se spremenili in sedaj lahko spet brez slabe vesti gledate naokrog. Kaj kmalu boste ugotovile, da je fantov kot listja in trave! Sicer je res težko najti pravega, a če vam je kdo všeč, predvsem pa če ste vi komu všeč, je to že pravi balzam za vaš ego. Še malo manjka in vaš, sedaj že bivši, ne bo niti spomin več!

Čas imate za nove hobije!

Kaj je bilo tisto, kar ste si že dolgo želele pa nikakor ni bilo časa ali pa se je vašemu dragemu že sama ideja zdela nora? Novo pridobljeno svobodo je namreč potrebno dobro izkoristiti! Kaj bo torej tisto, kar bi rade počele? Je to učenje tujih jezikov, salse, plezanja, morda risanja? Možnosti je nešteto, le odločiti se morate! Biti med ljudmi in početi nekaj, kar vas osrečuje vas bo spravilo v dobro voljo, postale boste močnejše in samozavestnejše. In kdo ve, lahko celo spoznate tistega pravega, ki ga že dolgo iščete.

Več časa imate za prijateljice! Prijateljice so se neštetokrat pritoževale, da vas, od kar ste z njim, nič več ne vidijo in le poredko slišijo! Res da se časi in prioritete spreminjajo, a na tiste prave prijateljice, ki so vam stale ob strani v dobrem in zlu ne smete zanemariti. In če ste to že storile, potem je sedaj čas, da se jim oddolžite. Kako? To boste najbolje vedele same, saj ste najboljše prijateljice, kajne? Sicer pa se družite, zabavajte, čvekajte in smejte, nakupujte in se razvajajte. To bo dobro delo tako vam kot njej oziroma njim, če je vaših prijateljic več. Skratka, uživajte!

Ure dolgo lahko razmišljate, kaj boste oblekle! Saj veste, kako gre to pri moških: oblečejo se v trenutku in potem ure dolgo čakajo - na vas, saj se nikakor ne morete odločiti kaj bi oblekle. Pa dobro, vsaka ženska si pač želi biti lepa, še posebej za svojega moškega. Le kaj je v tem tako slabega? Nima smisla, da jim razlagate, saj tega ne bi razumeli.Tako in tako sedaj to lahko nemoteno počnete ure in ure brez očitajočih pogledov in naveličanih vzdihov. Končno je svoboda spet v vaših rokah!

Vaša postelja je končno samo vaša!

Dokler sta bila še srečno zaljubljena, pomanjkanje prostora sploh ni bil problem, a priznajte, da vam je v zadnjem času prav to že močno paralo živce. Vedno vam je bilo prevroče, odeje vam je sredi noči 'zmanjkalo', ker se je vanjo zavil on, pa tudi pravega položaja vam nikakor ni uspelo najti. In zdaj? Zdaj je velika, mehka in topla postelja končno samo vaša. Uživajte! Kdo ve, kako dolgo bo trajalo?!

Nič več nogometa in diktature nad daljincem! Vi se s svojim nogometnim znanjem verjetno nikoli niste mogli pohvaliti, on pa … No, on je bil pač tipičen moški za katerega je čas obstal vsakič, ko je bila na sporedu nogometna tekma. Zanj je bil nogomet več kot le šport, bil je vse in še več. Opustite vse misli na to, da bi to razumele, ker ne boste in vam tudi ni treba. Vsaj sedaj še ne! Sedaj tempo TV programom diktirate vi! Nič več nogometa, le vaše najljubše nadaljevanke, filmi in oddaje. Samsko življenje res seka, kajne?

Uživate lahko v neredu! Ne trdimo, da je čas, da začnete živeti v svinjaku, a če bo kdaj posoda ostala nepomita in soba nepospravljena, ne bo konec sveta. Tako in tako vam tega ne bo nihče očital. Privoščite si raje sproščen večer v družbi prijateljev, preberite dobro knjigo ali se odpravite v kino. Za pospravljanje bo že še čas!

Ni vam treba skrbeti, s kom je in kje je!

Nič več se ne sprašujete, zakaj ni prišel domov takrat, ko je rekel, da bo. In nič več vas ne skrbi s kom je, ko reče, da ima poslovni sestanek. Četudi je res poslovni sestanek, nismo nikoli čisto brez skrbi, kajne? Zdaj vam je tako in tako vseeno. Vidite kako komplicirano je pravzaprav življenje v dvoje? Če smo iskreni - tako življenje je ena sama skrb! A ni samsko življenje veliko lažje in bolj zabavno?

Ne sekirate se, če ne pokliče! Včasih ste telefon dobesedno prilepile nase in nestrpno čakale, da bo zazvonilo ter da vas bo poklical on. Pa nič, nič in še enkrat nič! Čas je pač fantom španska vas, pa čeprav prej ali slej le pokličejo. Običajno takrat, ko že opustimo vse upe. A brez njega je to le še en razlog za skrb manj.

… Ker ste svobodne, da lahko počnete karkoli, kadarkoli! Malih in velikih razlogov za to, zakaj je samsko življenje fino in fajn je nešteto. In verjamemo, da vsaka lahko doda še nekaj čisto svojih razlogov, zakaj ji je bolje v ednini kot v dvoji. Verjetno pa je najboljši razlog za to, da je samsko življenje za petico, ta, da ste svobodne kot ptičke na veji! Naredite lahko, kar si želite, brez tega, da bi morale komu razlagati zakaj in odgovarjati za svoja dejanja. Ali ni to dovolj dober razlog, da zaključite, da je samsko življenje res super?!

Ne spreglejte