Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 6. 2014,
13.49

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Siol.net

Video: YouTube
Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial Lidl Slovenija Ustvarimo boljši svet

Torek, 10. 6. 2014, 13.49

2 meseca, 2 tedna

Rolice papirja skrivajo čudovite zgodbe

Siol.net

Video: YouTube
Foto: Thinkstock

Kartonaste rolice straniščnega papirja po uporabi zavržemo v smeti. Njihova uporabna vrednost po zadnjem lističu ne zamre - iz njih lahko ustvarimo čudovite dodatke za naš dom.

Pred začetkom ustvarjanja moramo zbrati nekaj praznih rolic straniščnega papirja. Njihovo število je odvisno od velikosti našega izdelka.

Kup nakita, ki ga hranite po predalih, v katerih se več ne znajdete, lahko dobi svoje mesto. Uporabite prazne rolice, na katero nataknite zapestnice. Razvrstite jih lahko po barvah, izbira primerne zapestnice pa bo precej enostavna, saj boste le nagnili rolico in sneli toliko zapestnic, dokler ne boste prišli do želene.

Svojemu malčku, ki vas vsak dan preseneti z ustvarjalnostjo, lahko ustvarite posebne modelčke, ki bodo nadomestile štampiljke. Rolico vdrite s prsti, poravnajte in zavihajte obliko po celi dolžini rolice, da boste dobili obliko srčka in jo nato prelimajte s salotejpom. Malček bo za ustvarjanje potreboval še barvo in liste papirja.

Več idej za zanimive štampiljke, ki bodo navdušile vašega malčka, lahko dobite z ogledom video posnetka.

Ustvarite lahko tudi hitro rešitev za kable vaših napravic: rolico pobarvajte z barvami za karton, ki se lahko ujemajo s stenskimi barvami v vašem stanovanju ali pa barvnim okvirjem vaše napravice - lahko pa jih pustite takšne, kot so. Ko boste olepšali rolico, kable porinite vanjo. Imate nov, trendovski ščitnik za kable!

Kako ustvariti nov okras za steno v dnevni sobi, si oglejte spodnjem video posnetku.

 

 

 

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija

Ne spreglejte