Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 2. 2020,
12.05

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

akcijski film Kristen Stewart Elizabeth Banks advertorial TV Telekoma Slovenije

Torek, 25. 2. 2020, 12.05

3 mesece, 1 teden

Že v videoteki DKino!

Charliejevi angelčki (Charlie's Angels)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Charliejevi angelčki | Charlie's Angels © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Charlie's Angels © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Zvezdnica franšiz Igre lakote in Prava nota Elizabeth Banks predstavlja novo generacijo izjemno pametnih, neustrašnih in izurjenih posebnih agentk, detektivsko trojico pa so tokrat prvič upodobile Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska.

ZDA │ 2019 │ 113 min. │ Akcijska komična pustolovščina

R: Elizabeth Banks│ I: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks

IMDb: 4,4/10│ Rotten Tomatoes: 52 % │ Uporabniki Googla: 70 %

Agencija Charliejevi angelčki se širi na mednarodno raven, neustrašne detektivske ekipe pod vodstvom različnih Bosleyjev pa sprejemajo najzahtevnejše naloge na vseh koncih sveta.

Velika filmska maškarada
Trendi Velika filmska maškarada

Ko sistemska inženirka razkrije obstoj tehnologije, ki bi bila lahko v napačnih rokah smrtonosna, angelčki Sabina, Elena in Jane prihitijo na pomoč in tvegajo svoja življenja za varnost sveta.

Fotogalerija
1 / 8

"Novi Charliejevi angelčki so močnejši kos pobega kot vsa prejšnja utelešenja angelčkov – če sta bila filma z začetka tisočletja pop, je ta metal." Owen Gleiberman, Variety

Februar 2020 na HBO
Trendi Razvedrilne TV-vsebine za vse okuse in generacije

"Elizabeth Banks je dosegla zapleteno (če že nekoliko nedosledno) ravnovesje med uživanjem v igrivi in eskapistični zabavi izvirne detektivske serije iz 70. let ter uveljavljanjem povsem potrebne in sodobne feministične vizije." Christy Lemire, RogerEbert.com

Napovednik filma Charliejevi angelčki:

Zanimivosti:

  • Franšiza Charliejevi angelčki se je začela z istoimensko TV-serijo – to so izvirno predvajali med letoma 1976 in 1981 – in nadaljevala z dvema celovečercema, filmoma Charliejevi angelčki (2000) in Charliejevi angelčki 2: S polno brzino (2003), leta 2011 pa so posneli še slabo sprejeto priredbo TV-serije.
  • Charliejevi angelčki | Foto: Režiserka, scenaristka in ena od zvezdnic filma Elizabeth Banks je najbolj znana po vlogah Effie Trinket v franšizi Igre lakote (2012-2015) in Gail Abernathy-McKadden v franšizi Prava nota (2012-2017), kot režiserka pa je debitirala s filmom Prava nota 2 (2015).
  • Vodilno skladbo s filmskega albuma, uspešnico Don't Call Me Angel, izvajajo Ariana Grande, Miley Cyrus in Lana Del Rey.
  • V filmu izvemo, da je Bosley čin v detektivski organizaciji.
    Charliejevi angelčki | Foto: Tega je tokrat upodobila režiserka filma Elizabeth Banks, sira Patricka Stewarta nam predstavijo kot izvirnega Johna Bosleyja, pred tem pa so se v vlogi preizkusili že David Doyle, Bill Murray in Bernie Mac.
  • Naomi Scott (Elena Houghlin) in Elizabeth Banks (Bosley) sta bili soigralki v filmu Power Rangers (2017), Kristen Stewart (Sabina Wilson) in Sam Claflin (Alexander Brock) pa sta sodelovala že pri snemanju filma Sneguljčica in lovec (2012).
Genialna prijateljica S2
Trendi Na HBO se je vrnila Genialna prijateljica

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Vrnitev v deželo zombijev
Trendi Vrnitev v deželo zombijev (Zombieland: Double Tap)
Laži in kraja
Trendi Laži in kraja (Lying and Stealing)
Tatovi teles
Trendi Tatovi teles (Snatchers)
Ne spreglejte