Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 2. 2020,
14.19

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial TV-serija HBO TV Telekoma Slovenije

Sreda, 12. 2. 2020, 14.19

2 meseca, 3 tedne

HBO

Na HBO se je vrnila Genialna prijateljica

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Genialna prijateljica S2 | HBO OD in HBO GO si že lahko ogledate prvi epizodi druge sezone in vso prvo sezono serije Genialna prijateljica, novi epizodi druge sezone pa bosta tam vsak torek. |© 2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

HBO OD in HBO GO si že lahko ogledate prvi epizodi druge sezone in vso prvo sezono serije Genialna prijateljica, novi epizodi druge sezone pa bosta tam vsak torek. |© 2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

HBO-jeva serija Genialna prijateljica spremlja damo v zrelih letih Eleno Greco. Ta začne po izginotju svoje najboljše prijateljice Lile pisati zgodbo o njunih življenjih in mladosti, njena pripoved pa se začne v 50. letih prejšnjega stoletja na surovih ulicah Neaplja.

HBO Genialna prijateljica
Trendi Ko najboljša prijateljica izgine brez sledu #video

Serija Genialna prijateljica je koprodukcija HBO-ja in RAI FICTION-a, eden njenih izvršnih producentov pa je režiser s tujejezičnim oskarjem nagrajenega filma Neskončna lepota (2013) Paolo Sorrentino. | © 2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved. | Foto: Serija Genialna prijateljica je koprodukcija HBO-ja in RAI FICTION-a, eden njenih izvršnih producentov pa je režiser s tujejezičnim oskarjem nagrajenega filma Neskončna lepota (2013) Paolo Sorrentino. | © 2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Druga sezona serije Genialna prijateljica (My Brilliant Friend) – to je navdihnil roman slovite italijanske pisateljice Elene Ferrante – se nadaljuje natančno tam, kjer se je končala prejšnja.

Lila (Gaia Girace) in Elena (Margherita Mazzucco) sta stari šestnajst let. Lila se je pravkar poročila, vendar se ji zdi, da je ostala brez lastne identitete, ko je prevzela možev priimek.

Elena je vzorna dijakinja, vendar med Lilino poročno slovesnostjo ugotovi, da ni srečna niti v rodni soseski niti zunaj nje.

Februar 2020 na HBO
Trendi Razvedrilne TV-vsebine za vse okuse in generacije

Naključno in usodno srečanje

Med počitnicami na Ischii se prijateljici srečata s starim prijateljem Ninom Sarratorejem, ki je medtem postal obetaven študent na univerzi. Naključno srečanje za vedno spremeni odnose med njimi ter Eleno in Lilo ponese v dva različna svetova.

Lila postane spretna prodajna pomočnica v elegantni prodajalni čevljev družine Solara v središču Neaplja, medtem pa Elena trmasto nadaljuje študij in se pripravlja na univerzo v Pisi.

Na HBO OD in HBO GO si že lahko ogledate prvi epizodi druge sezone in vso prvo sezono serije Genialna prijateljica, novi epizodi druge sezone pa bosta tam vsak torek.

 Napovednik prve sezone serije Genialna prijateljica:

Miniserija Ime rože
Trendi Nova upodobitev Imena rože ekskluzivno v videoteki DKino

Programska opcija HBO na televiziji Telekom Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax 2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax prinašata  v vaše domove največje filmske uspešnice, nagrajene serije izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Avenija 5
Trendi Hugh Laurie nas bo popeljal na zabavno križarjenje po vesolju

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Novi papež
Trendi Jude Law in John Malkovich v razburljivi zgodbi o dveh papežih
Ne spreglejte