Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 2. 2020,
13.19

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial serija AMC TV Telekoma Slovenije

Ponedeljek, 10. 2. 2020, 13.19

2 meseca, 2 tedna

TV Telekoma Slovenije

Nova upodobitev Imena rože ekskluzivno v videoteki DKino

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Miniserija Ime rože | Če ste prebrali knjižno predlogo Umberta Eca ali uživali ob ogledu izvirnega filma, nove upodobitve slovite zgodbe ne smete zamuditi, vsi drugi pa imate čudovito priložnost, da se z njo vendarle seznanite. | Foto: AMC

Če ste prebrali knjižno predlogo Umberta Eca ali uživali ob ogledu izvirnega filma, nove upodobitve slovite zgodbe ne smete zamuditi, vsi drugi pa imate čudovito priložnost, da se z njo vendarle seznanite. | Foto: AMC

Vsebinam videoteke DKino se je ekskluzivno pridružila nova italijanska miniserija Ime rože. Tam si jo boste lahko brezplačno ogledali do konca marca, nato pa jo bodo predvajali še na programu AMC.

Trendi Korejska senzacija na Oskarjih #video

Zgodba miniserije Ime rože (The Name of the Rose) je postavljena v leto 1327, ko v benediktinski samostan prispe ugleden frančiškanski menih William iz Baskervilla (John Turturro), da bi se udeležil teološke razprave.

Toda William se znajde še pred eno zahtevno nalogo – razrešiti mora serijo umorov znotraj zidov samostana.

Fotogalerija
1 / 10

V raziskavo se aktivno vključi tudi sveta inkvizicija. Tako morata William in njegov mladi novinec (Damian Hardung) v tekmi s časom razkriti skrivnost, ki jo nekdo želi za vsako ceno prikriti, ob tem pa se tudi izogniti gnevu vplivnega inkvizitorja Bernarda Guija (Rupert Everett).

Druga upodobitev slovitega romana

Zgodba je priredba svetovno znanega istoimenskega romana Umberta Eca, po katerem so že leta 1986 posneli celovečerni film.

Ta je doživel izjemen odziv, predvsem med evropskim občinstvom, glavne vloge v njem pa so odigrali Sean Connery, F. Murray Abraham in Christian Slater.

Miniserijo Ime rože si boste v videoteki DKino lahko ogledali do 31. marca 2020. Ta bo uporabnikom Telekoma Slovenije do navedenega datuma na voljo brezplačno, od 4. marca pa jo bodo predvajali na linearnem programu AMC.

TV-priporočila: Oskarji 2020
Trendi Pripravite se na letošnje Oskarje

Promocijski video miniserije Ime rože:


Program AMC je na televiziji Telekoma Slovenije na programskih mestih 232 in 264 (HD) ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.
Ne spreglejte