Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
16. 8. 2016,
4.00

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

1

Natisni članek

stil trend moda oblačila

Torek, 16. 8. 2016, 4.00

6 let, 1 mesec

Pet stvari, ki jih prave modne dame nikoli ne počnejo

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

1

Foto: Getty Images

Vsi poznamo ženske, ki so vedno do potankosti urejene, a hkrati dajejo vtis, da se jim za to sploh ni treba truditi in da so zjutraj pač nekaj navrgle nase in je to videti naravnost čudovito.

A naj vas ne zavedejo – tudi one vse temeljito preučijo in razmislijo o prav vsaki opravi, še preden jo sploh kupijo. Vedno pa se držijo nekaterih pravil, zaradi česar izstopajo na način, ki ga mnogi, tako moški kot ženske, na njih občudujejo.

Nikoli slepo ne sledijo trendom. Vsak teden se rodi nov trend ali pa se vrne že stari. Modne dame jim nikoli ne sledijo nepremišljeno, morda jih celo ignorirajo, če pa jim je všeč, dobro razmislijo, ali je pravi zanje. Vsak pač ne pristaja vsem.

Ne oblačijo se za druge, temveč samo zase. Predvsem pa se ne oblačijo za moške! Moda jim služi kot način izražanja in se oblačijo predvsem tako, kot jim ustreza, in v tiste kose, v katerih se v prvi vrsti počutijo odlično, ne glede na to, kaj si o tem mislijo drugi.

Višina pet naj bo sorazmerna z vašim počutjem, ko jih nosite. Nikoli ne trpite na račun mode. Hlače ali kavbojke z visokim pasom prav tako nosite le, če vam prinašajo zadovoljstvo. | Foto: Getty Images Višina pet naj bo sorazmerna z vašim počutjem, ko jih nosite. Nikoli ne trpite na račun mode. Hlače ali kavbojke z visokim pasom prav tako nosite le, če vam prinašajo zadovoljstvo. Foto: Getty Images

Ne nosijo oblačil, ki se jim ne prilegajo popolno. Modno ozaveščene dame cenijo vrednost dobre šivilje. Že samo nekaj majhnih popravkov lahko povsem običajno krilo ali obleko povzdigne na višjo raven. Resda boste torej za en kos porabili več denarja, a s tem mu boste podaljšali življenjsko dobo.

Ne nosijo oblačil, v katerih jim ni udobno. Če boste nosili oblačila, v katerih se ne počutite najbolje, je bolje, da jih sploh ne nosite. Če vam v nečem ni udobno, je povsem verjetno, da se bo to poznalo na vašem izrazu in obnašanju, zato takšne kose raje pustite doma in jih podarite nekomu drugemu.

Krajše, odrezane majice so sicer v trendu in zelo modne, a takšne bodo ostale le, če jih boste nosili samozavestno. | Foto: Getty Images Krajše, odrezane majice so sicer v trendu in zelo modne, a takšne bodo ostale le, če jih boste nosili samozavestno. Foto: Getty Images

Z oblačili nikoli ne ravnajo grdo. Z oblačili ravnajte spoštljivo, sploh s tistimi, v katerih se počutite res fantastično, saj vam bodo tako služila dlje. To pomeni: ko pridete domov, jih nikar ne vrzite na posteljo ali čez stol, temveč jih primerno obesite, da se malo osvežijo na zraku, nato pa jih lično zložite in pospravite ali obesite na obešalnik.


Preberite si še, Kako se primerno obleči za v službo, ko je res vroče.


Ne spreglejte