Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
21. 6. 2016,
10.27

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

plaža Branka Pavlović Dragan Vurdelja ličenje poletje make up

Torek, 21. 6. 2016, 10.27

6 let, 7 mesecev

Mejkap na plažo? Lahko, vendar s temi navodili …

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Ko si ob morju polnite baterije, ni treba povsem pozabiti na ličila, če tega ne želite.

Včasih so govorili, da ličenje za na plažo ni dobra ideja, a lepotna strokovnjakinja in mojstrica ličenja Branka Pavlović pravi, da je to povsem sprejemljivo, vendar pa ima nekaj nasvetov. 

  • Nega kože je ključna. Da se bodo ličila lepo prijela, je pomembna dobra in redna nega kože ter pravilno oblikovane obrvi, svetuje Branka. "Letošnji hit je tudi keratinsko vihanje trepalnic," dodaja. Gre za trajno vihanje, ki ne poškoduje trepalnic.

  • Sledi dober piling. "Kožo je treba negovati z dobrim pilingom za obraz, osebno priporočam encimski piling in obisk kozmetičnega salona, kjer vam bodo profesionalno svetovali, katere kreme so primerne za vaš tip kože."

  • Nanos zaščitne kreme. Pred nanosom ličil obraz dobro namažite s kremo z zaščitnim faktorjem. "Sončnim žarkom se lahko nastavimo do 10. ure dopoldne in nato od 17. ure dalje. Koža nam bo še kako hvaležna, saj preveč zagorela polt postara," svetuje.

  • Ličenje. "Poletni mejkap ne sme biti premočan, če se ne moremo izogniti tekoči podlagi, priporočam lahke teksture, kot so obarvane kreme BB ali mineralni bronzerji, s katerimi boste samo izenačili ten. Skrivnost brezhibnega mejkapa je v njegovi preprostosti in pravilnem izboru nians," priporoča strokovnjakinja in še sporoča, kateri toni se vračajo v modo: "Bleščila in kremne šminke, vsi toni koralno rdeče, pa tudi 'nude' rožnati toni. V svoji dolgoletni karieri se držim pravila: Moderno je vse tisto, kar vam pristoji."

 | Foto:

Branka bo to nedeljo ob 15. uri gostila priznanega vizažista Dragana Vurdeljo, ki bo na delavnici v Branka Lepotnem Centru Ljubljana pokazal najnovejše trende ličenja, "strobing", "contouring" in senčenje oči.

Profesionalna kariera Dragana Vurdelje se je začela v Beogradu s priznanjem Udruženja kozmetičarjev Srbije 1997. Leta 2005 je bil proglašen za najboljšega vizažista v Srbiji. Sodeloval je z mnogo modnimi časopisi v regiji in tujini. Dela za svetovne znamke, kot so: Estėe Lauder, Inglot, Charlotte Tilbury, Zelens, Goldwell, Vidal Sassoon … Njegove stranke so zvezdnice v regiji in tujini. Sodeloval je tudi z veliko svetovnimi oblikovalci, med katerimi sta Tom Ford in Stella McCartney, pa tudi z modno hišo Burberry. Je eden izmed najuglednejših beauty ekspertov, čigar delo je prepoznavno in cenjeno v regiji in tujini.
Ne spreglejte