Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 4. 2024,
16.19

Osveženo pred

2 tedna, 4 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,18

Natisni članek

zveza ljubezen ljubezen plaža Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Petek, 12. 4. 2024, 16.19

2 tedna, 4 dni

Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez razgaljena uživala na plaži #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,18
Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez | Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez sta v zvezi od leta 2017. Skupaj imata pet otrok. | Foto Guliverimage

Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez sta v zvezi od leta 2017. Skupaj imata pet otrok.

Foto: Guliverimage

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo si je nekaj dni za tem, ko je ob porazu svojega Al Nassra v savdskoarabskem pokalu povsem izgubil živce, privoščil čas zase in se sproščal v družbi izbranke Georgine. Na plaži v Abu Dabiju sta uživala v skupnih trenutkih in s sledilci delila razgaljene fotografije.

"Dva dneva za naju," je pod fotografije, ki jih je delila s svojimi sledilci na Instagramu, zapisala 30-letna Georgina Rodriguez.

Kot je razvidno, sta si privoščila krajši oddih v Abu Dabiju in razgaljena uživala na tamkajšnji plaži. Uživala sta tudi v dobri hrani in pijači, med katero ni manjkalo koktajlov. 

Zaradi nogometaševih številnih obveznosti par težko najde čas zase. Ko je 39-letni Cristiano Ronaldo prost, ta čas najraje preživi z Georgino in otroki. Trenutno se sprošča po napeti tekmi savdskoarabskega superpokala z Al Hilalom, med katero je povsem izgubil živce. Ni se mogel sprijazniti, da njegov klub izgublja 0:2, zato se je zapletel v spor z nogometašem Alijem Al Bulaihijem. Odrinil ga je s komolcem, da je padel na tla, in si za neprimerno obnašanje prislužil rdeči karton, s čimer se ni mogel sprijazniti.

Več o tem:

Cristiano Ronaldo
Sportal Cristiano Ronaldo povsem izgubil živce in zamahnil proti sodniku #video

Proti Sloveniji izgubil z 2:0

39-letnik sicer veliko časa preživi na treningih ali tekmah v tujini. Pred kratkim je s portugalsko nogometno reprezentanco obiskal Slovenijo in nastopil na razprodani prijateljski tekmi v Stožicah. Čeprav je večina gledalcev prišla zaradi njega, je tekmo dobila Slovenija z 2:0. Razočarani Ronaldo, ki je bil skoraj neopazen – ukvarjal se je samo s sodniki –, je takoj po zadnjem sodnikovem žvižgu pobegnil v slačilnico.

Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez sta v zvezi od leta 2017. Spoznala sta se v trgovini Gucci, kjer je bila Georgina takrat zaposlena. Skupaj imata pet otrok – šestletna dvojčka Evo Mario in Matea, šestletno Alano in enoletno Bello, medtem ko ima Ronaldo iz prejšnje zveze še 13-letnega sina Cristiana Jr. 

Preberite tudi:

Cristiano Ronaldo
Sportal Prerojeni Ronaldo znova zadel hat-trick! To pa še zdaleč ni vse ...
Cristiano Ronaldo
Sportal Zgodovinski podvig Ronalda, ki je hitro pozabil na Slovenijo #video
Ne spreglejte