Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 7. 2023,
7.00

Osveženo pred

9 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ageless Golden Tree gube nega kože staranje koža PR članek

Sreda, 5. 7. 2023, 7.00

9 mesecev, 2 tedna

Kako se znebiti gub?

Oglasno sporočilo

Staranje kože običajno privede do nastanka gub, ki so sicer popolnoma normalen in naraven del procesa staranja. Kljub temu mnogi iščejo načine, kako zmanjšati videz gub in ohraniti mladostnejši videz kože. Ste tudi vi med njimi? Potem ste na pravem mestu! V nadaljevanju preberite nekaj koristnih nasvetov in metod, kako se znebiti gub, poleg tega pa izveste tudi, kako ohraniti zdrav in mladosten videz kože.

Golden Tree | Foto: Golden Tree Foto: Golden Tree

Z leti se naša koža neizogibno stara. Nastanek gub je nekaj normalnega in zagotovo jih bomo vsi pridobili vsaj nekaj. Dejstvo pa je, da s pravilno nego obraza lahko nastajanje gub upočasnimo ali celo ustavimo.

Na srečo obstaja več učinkovitih metod, ki so nam pri zmanjševanju gub lahko v pomoč. Zadostna hidracija, zaščita pred soncem, uravnotežena prehrana, telesna aktivnost in redna nega kože so ključni elementi, ki nam pomagajo pri doseganju tega cilja.

V nadaljevanju vam razkrijemo nekaj koristnih nasvetov za ohranjanje zdravega in mladostnega videza kože. Z vztrajnostjo in doslednostjo bomo namreč lahko uživali v sijočem in mladostnem videzu, posledično pa se bomo počutili bolj samozavestno.

Ker lahko veliko naredimo tudi s primerno kozmetiko, vam razkrivamo, katera edinstvena rešitev poskrbi za karseda popoln videz vaše kože.

Zakaj gube sploh nastanejo?

Gube zagotovo niso nekaj, kar bi si kdorkoli želel, a jih moramo kljub temu sprejeti kot del življenja.

Nekateri jih imajo več, drugi manj. Zakaj?

Obstaja več razlogov, zakaj gube sploh nastanejo. Prvi je preprosto – staranje. V procesu staranja koža namreč izgublja svojo elastičnost in postane manj prožna. To je posledica zmanjšanja proizvodnje kolagena in elastina v koži.

Koža z leti izgublja tudi sposobnost zadrževanja vlage. Zaradi tega ni čudno, da postaja vse tanjša in bolj suha, kot taka pa je bolj dovzetna za nastanek gub.

Leta pa niso vedno glavni razlog za nastanek gub.

Gube nastajajo tudi zaradi dolgotrajne izpostavljenosti soncu brez ustrezne zaščite, saj sončni žarki kožo poškodujejo in povzročajo prezgodnje staranje.

Gube lahko nastanejo zaradi mimike oziroma ponavljajočega se premikanja mišic, na primer zaradi smejanja, mežikanja ali mrščenja, gubice pa se lahko pojavijo celo zaradi neprimernega položaja spanja.

Tudi kajenje je škodljivo za kožo in prispeva k nastajanju gub. Poleg omenjenih pa obstaja še več dejavnikov, ki lahko vplivajo na nastanek gub: genetika, hormonske spremembe, okolje itd.

Če nastajanje gub želimo upočasniti, je torej pomembno, da ohranjamo zdrav način življenja in poskrbimo za zdrave navade.

Vas zanima, katere? Berite naprej!

Golden Tree_1 | Foto: Golden Tree Foto: Golden Tree

Kako ohranjati lepo in zdravo kožo?

Čeprav se zdaj že zavedamo, da se gubam težko izognemo, obstaja nekaj načinov, kako čim dlje ohraniti lepo in zdravo kožo brez gub.

1. Poskrbite za zadostno hidracijo:

Za ohranjanje zdravja, še posebej pa za ohranjanje zdrave in mladostne kože, je ustrezna hidracija nujna. Popijte zadostno količino vode – tako boste poskrbeli za manj gub, saj bo koža bolj elastična. Za dodatno hidracijo kože lahko poskrbite tudi z uporabo kakovostnih vlažilnih krem.

2. Kožo vedno zaščitite pred soncem:

Izpostavljanje soncu je eden glavnih dejavnikov, ki prispeva k nastanku gub. UVA in UVB žarki povzročajo poškodbe kože, zmanjšujejo njeno elastičnost in pospešujejo proces staranja. Za zaščito svoje kože vsak dan poskrbite s kremo z zaščitnim faktorjem, tudi v oblačnih dneh. Nosite oblačila in pokrivala, ki vas bodo ščitila pred soncem in pazite, da se soncu ne izpostavljate v najbolj intenzivnih urah.

3. Poskrbite za uravnoteženo prehrano:

Pravilna prehrana ima ključno vlogo pri zdravju in lepoti naše kože. Vključite živila, bogata z antioksidanti, kot so sveže sadje, zelenjava, oreščki in semena. Ta živila bodo pomagala ohranjati zdrav in mladosten videz kože. Prav tako je priporočljivo uživati hrano, bogato z omega-3 maščobnimi kislinami, kot so losos, avokado in lanena semena, saj lahko prispevajo k boljši elastičnosti kože.

4. Redno se gibajte:

Telesna aktivnost ima številne koristi za naše zdravje, vpliva pa tudi na kožo. Redno gibanje povečuje dotok krvi in kisika in tako pomaga izboljšati teksturo kože. Prav tako spodbuja proizvodnjo kolagena, ki je ključen za ohranjanje čvrstosti in elastičnosti kože. Pomembno je, da se odločite za dejavnost, ki jo boste lahko izvajali redno, pa naj bo to hoja, tek, plavanje, joga ali katerakoli druga aktivnost.

Znebite se gub s pravilno nego svoje kože

Včasih pa zgoraj omenjene rešitve niso dovolj. Za kožo brez gub je treba narediti še kaj več, zato je pravilna nega kože v tem primeru bistvenega pomena.

Uporabljajte nežne čistilce, ki ne izsušijo kože, poleg tega pa ne pozabite na kakovostno vlažilno kremo.

Nadvse učinkovita je negovalna rutina, ki vključuje izdelke s sestavinami proti staranju. Redna uporaba tovrstnih produktov bo pripomogla k izboljšanju teksture kože, zmanjšanju gub in ohranjanju mladostnega videza.

Če vam je v poplavi različnih izdelkov za nego obraza težko izbrati pravo kremo zase, nikar ne skrbite!

V nadaljevanju vam predstavljamo revolucionarno rešitev, ki je namenjena premagovanju znakov staranja. Številni zadovoljni uporabniki so s pomočjo te rešitve dosegli vrhunske rezultate!

V boj proti gubam se podajte s kremo proti gubam Ageless!

Krema proti gubam Ageless je bila razvita v sodelovanju s strokovnjaki in vsebuje edinstveno kombinacijo učinkovin za boj proti gubam:

  • Golden Tree_2 | Foto: Golden Tree Foto: Golden Tree Zniža raven progerina – strupene beljakovine, ki se nabira v koži in pospešuje njeno staranje;
  • zaščiti kožo pred staranjem, prepreči in odpravi vidne znake staranja;
  • zagotavlja bolj gladko, napeto in na videz mlajšo kožo (in to samo pet minut po nanosu);
  • odpravlja videz ohlapne kože;
  • opazno zmanjša povešenost kože na obrazu in vratu.

Če si torej želite narediti nekaj za svojo kožo in se znebiti gubic, je krema Ageless prava rešitev za vas!

Več informacij o prehranskih dopolnilih in naravni kozmetiki najdete na https://www.popolnapostava.com/.

Naročnik oglasnega sporočila je GOLDEN TREE D.O.O.

Ne spreglejte