Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
3. 10. 2016,
11.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

nakup trend moda torbica torba

Ponedeljek, 3. 10. 2016, 11.36

6 let, 6 mesecev

Kako lahko torba polepša novo študijsko leto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
torba, torbica | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Danes je dan za D za vse študente, ki imajo pred seboj novo študijsko leto. To je veliko lepše in tudi lažje z novo torbo, v katero lahko pospravite vse študijske potrebščine in skrbi.

Torba je osnovni modni kos vsakega študenta, pa če se tega zaveda ali ne. Študijske torbe so zadnja leta s prihodom tablic lahko precej lažje, kar olajša tudi nakup. Ste že izbrali letošnjo?

Ne glede na to, v katero trgovino se boste odpravili, naj vam namignemo, da so modne prav vse večje torbe: tako imenovane tote torbe, nahrbtniki in seveda torbe s paščkom, ki jih nosite prek trupa. Edino merilo: velikost in pregledna notranjost.

Svetlorjava v imitaciji usnja (levo) se bo podala k skoraj vsaki jesenski opravi, črna (desno) v obliki nakupovalne vrečke pa bo poskrbela za raznolikost. | Foto: Getty Images Svetlorjava v imitaciji usnja (levo) se bo podala k skoraj vsaki jesenski opravi, črna (desno) v obliki nakupovalne vrečke pa bo poskrbela za raznolikost. Foto: Getty Images

To naj bo edini pogoj

Zadnje čase se namreč dogaja, da na prodajnih policah kraljujejo torbe z zelo nefunkcionalno notranjostjo, velikokrat nimajo niti enega notranjega žepa. Brez teh se stvari v torbici tako premešajo, da ne najdete ničesar.

Naš nasvet je torej, da po tem, ko vas očara zunanjost torbe, pokukate še v njeno notranjost in jo dobro preučite:

  • Je podloga močna in dobro sešita? Se ne bo trgala?
  • Ima vsaj dva žepka - enega z zadrgo za manjše potrebščine in drugega za mobilnik? Vsak dodaten žep je dodaten razlog za nakup.

Ste se letos ogreli za nahrbtnike? Na slovenskem trgu imamo kar nekaj novih:


Dva ročaja, en krajši in en daljši, sta zadetek v polno, saj ponujata vsaj dva različna načina nošenja.  | Foto: Getty Images Dva ročaja, en krajši in en daljši, sta zadetek v polno, saj ponujata vsaj dva različna načina nošenja. Foto: Getty Images

Rešitev, če žepkov ni dovolj

Če ste ena tistih modnih navdušenk, ki jih tudi dva žepka ne prepričata o nakupu in težko najdejo primerno torbo za vse svoje potrebščine, predlagamo nakup majhne torbice v enaki barvi za vse drobnarije, ki se v torbi hitro porazgubijo. Pri nekaterih jo dobite že zraven poleg večje:

torba, torbica | Foto: Mango Foto: Mango

In še barve? Črna in rjava sta jesenski klasiki, letos se v ospredje prebija še bordo rdeča, nas pa je očarala tudi olivno zelena. Namig: zadnji sta v semiš različici najlepši.

Save

Ne spreglejte