Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
25. 5. 2020,
20.15

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,49

3

Natisni članek

Jose Mourinho Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Ivana Knöll izbor z družabnih omrežij Georgina Rodriguez Floriana Messina Artem Besedin Aritz Aduriz

Ponedeljek, 25. 5. 2020, 20.15

1 leto, 2 meseca

Izbor z družabnih omrežij (25. maj)

Ronaldova izbranka dvignila prah, šokanten posnetek iz Ukrajine in CROkini #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,49

3

Kaj tokrat prinaša Izbor z družabnih omrežij, v katerem na Sportalu vsak ponedeljek zvečer ponudimo nogometne zanimivosti, ki smo jih na spletu našli v zadnjem tednu? Tako kot vedno marsikaj zanimivega.

Izbor z družabnih omrežij je rubrika, v kateri na Sportalu vsak ponedeljek zvečer ponudimo nabor desetih zanimivih dogodkov iz nogometnega sveta v zadnjem tednu, ki jih najdemo ob brskanju po družabnih omrežjih. Nabor kratkih novičk, zbranih na enem mestu, je nastal v želji, da se izognemo poplavi novic s senzacionalističnimi naslovi, ki vse bolj zapolnjujejo današnji medijski svet.

Vsi govorijo o Georgininem trebuhu, drugi so videli le eno stvar

Tako kot o Cristianu Ronaldo se vsak dan piše tudi o njegovi boljši polovici Georgini Rodriguez. V zadnjih dneh se je veliko pisalo o njenem trebuhu in novi nosečnosti, v soboto pa je veliko prahu dvignila z družinsko fotografijo v bazenu. Španska manekenka na njej jaha napihljivega samoroga, številni pa menijo, da je tudi brez spodnjega dela kopalk. 

Kaj je res in kaj ne, je težko reči. Glede na to, da dandanes nič ni tako, kot se zdi, je mogoče, da je Georgina s svojimi fotošopmojstri sliko obdelala in poskrbela, da v rumenih medijih spet završi in se govori o njeni bazenski opravi, s tem pa je preusmerila pozornost od svojega domnevno zaobljenega trebuha, ki ga tokrat skriva za vratom napihljive živali.

Ronaldo ima štiri otroke. Cristiana mlajšega (2010), dvojčka Matea in Evo Mario (2017), vse tri so rodile nadomestne matere, ki javnosti niso poznane, četrti otrok pa je plod ljubezni med Cristianom in Georgino, ime ji je Alana Martina (2017).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andábamos sin buscarnos pero sabiendo que andábamos para encontrarnos. #mivida 💖

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Mislite, da je Georgina spet noseča?

  • Možno, ampak po tej fotografiji težko rečem.
    16,79 %
    116 glasov
  • Ne vem, me ne zanima, a treba ji je priznati, da zna pritegniti pozornost.
    75,69 %
    523 glasov
  • Noseča? Bom vprašal ženo/dekle, ženske imajo za to boljše oko.
    7,53 %
    52 glasov
Oddanih 691 glasov

Najstnik očetu za rojstni dan podaril mercedesa

Mladi komaj 19-letni branilec Manchester Uniteda Brandon Williams je za rojstni dan očetu podaril novega mercedesa 4x4 in poskrbel, da se je ta ščipal in spraševal, kaj je res in kaj ne. ''Si resen? Tresem se,'' je ob rojstnodnevnem presenečenju dejal Brandonov oče.

Williams, ki je pod vodstvom trenerja Uniteda Ole Gunnarja Solskjaerja v tej sezoni zbral kar 32 nastopov, je kljub mladosti zelo dobro plačan. Na teden naj bi prejel kar 45 tisoč evrov, zato novi mercedes zanj spet niti ni tak strošek.

Seksi Hrvatica žari in skrbi, da je vroče kot sredi poletja

Privlačna Hrvatica Ivana Knöll je s svojo podobo zaslovela na svetovnem prvenstvu 2018 v Rusiji, kjer je hrvaška reprezentanca osvojila srebrno odličje. Lepa Ivana se je pred vsako tekmo kockastih odela v hrvaške barve in postala spletna atrakcija, ki ji številni sledijo še zdaj. Ima kar 169 tisoč sledilcev, ti pa lahko vsak dan občudujejo njene obline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U nove pobjede 🇭🇷💪🏻🏆❤️

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

V Nemčiji rojena Hrvatica, ki je tudi velika ljubiteljica plesa, želi vso slavo in priljubljenost izkoristiti in s tem tudi nekaj zaslužiti. Je inovatorka kopalk CROkini, te so na Hrvaškem pravi hit. Ivana pravi, da bo do poletja mogoče kupiti tudi moške kopalke.

Tako so videti CROkini na lepi Ivani:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dvodjelni 😍 CROkini , sve modele pogledajte na @wearknolldoll dostupni za prodaju bit ce kroz par dana ❤️

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

So vam všeč kopalke, ki jih promovira hrvaška lepotica?

  • Vsekakor. Dejstvo pa je, da na vseh ne bi bile videti tako.
    12,69 %
    74 glasov
  • Izjemne so. Čez dan se v njih kopaš, zvečer pa lahko na njih igraš še šah.
    16,81 %
    98 glasov
  • Ne. Raje bi videl, da bi bil na njih narisan Triglav.
    70,50 %
    411 glasov
Oddanih 583 glasov

Ivana zna tudi migati - pazite, to je samo za tiste z zdravim srcem:

Še nekaj njenih fotografij, ki jih morate videti:

Končno razkril, kaj je pred desetimi leti prišepnil Guardioli

Vsi Jose Mourinho je v obširnem intervjuju za Gazetto dello Sport povedal marsikaj zanimivega, tudi to, kaj je pred desetimi leti na uho prišepnil Josepu Guardioli. Šlo je za povratno polfinalno tekmo lige prvakov med Barceloni in Interjem. Milančani so v Barceloni branili prednost dveh zadetkov (3:1), pri rezultatu 1:0 za domače pa je bil pri Interju izključen še Thiago Motta. Na klopi Barcelone se je začelo slavje, a prehitro. To je globoko v sebi čutil tudi Mourinho.

"Ko sem to videl, sem pristopil do njega in mu dejal, da naj še ne proslavlja, saj tekme še ni konec. To je bil moj najslajši poraz v karieri, a sam vse skupaj jemljem drugače. Nismo izgubili z 0:1, ampak v izrednih razmerah zmagali s 3:2," se spominja kontroverzni Portugalec.

Mourinho je z Interjem na koncu tudi dvignil pokal. V finalu je bil boljši tudi od Bayerna.

Ronaldo daroval dres za pomoč deklici z boleznijo, kot jo ima Kris

Napadalec Juventusa Cristiano Ronaldo se je pridružil humanitarni akciji zbiranja denarja za zdravljenje enoletne deklice Sofije Markuljević, ki boleha za isto boleznijo kot naš Kris, spinalno mišično atrofijo. Družina iz Srbije potrebuje za zdravljenje 2,1 milijona dolarjev, Ronaldo pa je pri zbiranju sredstev podaril dres, ki ga je nosil pri zmagi z 2:0 nad AC Milanom.

Cristiano Ronaldo | Foto: Reuters Foto: Reuters

Hrvat okrcal nogometaše Werderja

Nekdanji napadalec Werderja Ivan Klasnić je bil ogorčen nad predstavo svojega nekdanjega kluba. Ta je s kar 1:4 izgubil proti Bayerju, zato nekdanji hrvaški napadalec ni ostal tiho. "Igralce je lahko sram, prepričan sem, da bi zdaj pri 40 letih igral bolje. Vse, kar slišim zdaj, so izgovori," je brez dlake na jeziku udaril po igralcih Werderja.

Njegove kritike so očitno zalegle, saj je Werder na drugi tekmi po novem zagonu bundeslige z 1:0 slavil pri Freiburgu. Vseeno še vedno zaseda 17. mesto, ki vodi v drugo ligo.

Štirje Salahi oropali trgovino

V Kairu v Egiptu so aretirali štiri možakarje, ki so oropali trgovino. Vse skupaj v medijih ne bi imelo resne teže, saj se kaj podobnega dogaja vsak dan, a nepridipravi so nosili maske s podobo ponosa Egipta Mohameda Salaha in se pojavili skoraj v vseh medijih. Hitro so zasloveli, a vprašanje je, ali so si tega res želeli.

Najprej doping, zdaj še šokanten posnetek

Soigralca Benjamina Verbiča pri kijevskim Dinamu Artema Besedina je pred tedni Uefa kaznovala zaradi kršenja dopinških pravil, v njegovem vzorcu so našli prepovedano poživilo fonturacetam, zdaj pa je v javnosti začel krožiti še posnetek, ko ga je vidno opitega eden izmed ''prijateljev" z enim udarcem skoraj nokavtiral.

Dogodek se je zgodil pred štirimi leti, ko je imel mladi 24-letni ukrajinski reprezentant veliko težav z alkoholom in slabo družbo, v klubu so nad njim že skoraj obupali, a se je na njegovo stran postavil takratni trener Kijevčanov Sergej Rebrov.

Slovo, kot si ga ni želel

Od aktivnega igranja se je pri zrelih 39 letih poslovil legendarni španski nogometaš Aritz Aduriz, ki mu težave s kolki niso več dovoljevale nadaljnjega igranja. Pri baskovskem velikanu so mu pripravili poslovilno slovesnost, žal pa je koronavirus poskrbel, da se mu navijači Athletica niso mogli pokloniti.

Vse skupaj je videti zelo žalostno in vsi smo mnenja, da si igralec s tako kariero takega konca ni zaslužil. Na praznem štadionu so bili prisotni le soigralci, člani vodstva kluba in nekaj novinarjev.

Vroča kot lava v Vezuvu

Tudi v Italiji, ki jo je pandemija koronavirusa močno prizadela, smo vse bližje nadaljevanju italijanskega nogometnega prvenstva. Navdušenci nad serio A pa zagotovo ne čakajo le nogometa, temveč tudi mično italijansko športno novinarko Floriano Messina.

Lepotica kolumbijskih korenin, ki ima na Instagramu kar pol milijona sledilcev, je velika navijačica Napolija in tega niti malo ne skriva. Zakaj bi, saj živi v Neaplju. Nič čudnega, da ji pravijo, da je vroča kot lava v Vezuvu. Poglejte si, zakaj.

Floriana rada zapleše ob poskočnih ritmih:

Več fotografij privlačne Italijanke:

Če bi se v ringu teple Georgina Rodriguez, Ivana Knöll in Floriana Messina, za koga bi stiskali pesti?

  • Georgino Rodriguez.
    24,10 %
    80 glasov
  • Ivano Knöll
    27,41 %
    91 glasov
  • Floriano Messina.
    48,49 %
    161 glasov
Oddanih 332 glasov
Ne spreglejte