Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 9. 2023,
7.56

Osveženo pred

7 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

Natisni članek

PSG Neymar Lionel Messi Lionel Messi

Ponedeljek, 4. 9. 2023, 7.56

7 mesecev, 3 tedne

Neymar: Z Messijem sva pri PSG doživljala pekel

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28
Lionel Messi Neymar | "Z Argentino se je prebil v nebesa in v zadnjih letih je osvojil prav vse, kar se osvojiti da. A v Parizu je doživljal pekel. | Foto Guliverimage

"Z Argentino se je prebil v nebesa in v zadnjih letih je osvojil prav vse, kar se osvojiti da. A v Parizu je doživljal pekel.

Foto: Guliverimage

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar trdi, da sta z argentinskim asom Lionelom Messijem pri francoskem PSG doživljala pravi pekel. V pogovoru za brazilsko spletno stran Globesporte je Neymar povedal, da se zelo veseli, da je Messi lani z Argentino osvojil naslov svetovnega prvaka, obenem pa je zelo žalosten ob misli na svojega soigralca.

"Z Argentino se je prebil v nebesa in v zadnjih letih je osvojil prav vse, kar se osvojiti da. A v Parizu je doživljal pekel," je o najboljšem nogometašu leta še povedal 31-letni Brazilec.

Neymar se v pogovoru za Globesporte, kot ga navaja nemška tiskovna agencija dpa, ni spustil v podrobnosti, a dodal, da so Messija v francoski prestolnici neupravičeno kritizirali in da si Argentinec ob odhodu z nogometnega vidika ni zaslužil načina, kot se je zgodil.

Neymar in Messi, slednji je letos odšel v Miami, sta za PSG igrala dve sezoni. Že pred tem sta bila med letoma 2013 in 2017 tudi soigralca pri Barceloni. Vsaj Messi pa je na katalonski klub še vedno navezan saj je nedavno na eni od novinarskih konferenc poudaril, da si ni želel zapustiti Barcelone. Tudi sam je takrat povedal, da so bili časi pri PSG težki.

V dresu Miamija Messi spet blesti. Klub je v uvodu v sezono popeljal do devetih zaporednih zmag in slavja v ligaškem pokalu. Prav danes pa se je njegov Inter Miami veselil še prestižne zmage nad branilci naslova Los Angelesom s 3:1. Kar pri dveh golih je bil podajalec prav Messi.

Tudi Neymar je pred nekaj tedni zapustil Pariz in se preselil na Arabski polotok k Al Hilalu.

Preberite še:

Kylian Mbappe
Sportal PSG prerešetal mrežo Lyona, sladka zmaga Luke Elsnerja
Euro 2021: Georginio Wijnaldum
Sportal Nizozemski zvezdnik v Savdsko Arabijo, španski pa na Japonsko
Mbappe Dembele
Sportal Parižanom tik pred koncem uspel nor prestop
Ne spreglejte