Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
26. 9. 2016,
6.12

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,25

Natisni članek

Angelina Jolie Johnny Depp Brad Pitt ločitev Amber Heard

Ponedeljek, 26. 9. 2016, 6.12

6 let, 7 mesecev

Angelina Jolie tolažbo poiskala pri Johnnyju Deppu

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,25
Angelina Jolie, Johnny Depp | Foto Reuters

Foto: Reuters

Ob razpadu zakona z Bradom Pittom je Angelina Jolie poiskala nasvet in tolažbo pri Johnnyju Deppu in najela ločitveno odvetnico, ki je zvezdnika Piratov s Karibov zastopala pri njegovi ločitvi.

Angelina je Johnnyja oboževala, še preden sta skupaj zaigrala v filmu Turist, med snemanjem pa sta se močno zbližala. Celo tako močno, da so se pojavile govorice o romanci. Vsekakor sta ostala v dobrih odnosih in ko se je Angelina odločila končati zakon z Bradom, se je za nasvet obrnila na Johnnyja.

Johnny ima z ločitvijo še sveže izkušnje. Letos se je namreč ločil od veliko mlajše Amber Heard. Njuna ločitev je bila polna pranja umazanega perila v javnosti. Amber je Johnnyja obtožila, da je bil do nje tudi fizično nasilen, on ji je odvrnil, da želi od njega le denar. Na koncu je Johnny nekdanji ženi plačal sedem milijonov dolarjev, ki pa jih je Amber namenila v dobrodelne namene.

Johnny je tudi sam letos prestal ločitev. Maja je Amber, s katero se je poročil februarja lani, vložila ločitev. | Foto: Getty Images Johnny je tudi sam letos prestal ločitev. Maja je Amber, s katero se je poročil februarja lani, vložila ločitev. Foto: Getty Images

Ko se je že zdelo, da bo njuna ločitev najbolj odmevna hollywoodska ločitev leta, je kot strela z jasnega udarilo, da je Angelina zahtevala ločitev. Angelina je bila med njegovim ločitvenim postopkom v stiku z Johnnyjem, ki ji je za ločitveno odvetnico priporočil Lauro Wasser.

Obrnil se je na njenega očeta

Brad, ki ga je ločitev menda povsem presenetila, je obupan, ker že približno teden dni ni videl svojih otrok. Brad upa, da bo med njim in Angelino posredoval igralkin oče Jon Voight, s katerim je govoril in ga skušal prepričati, da bi bil nekakšen mirovni posrednik.

Angelina in njen oče pred leti nista govorila, ker jo je javno označil za neuravnovešeno, ko pa je igralka postala bolj družinska, je tudi s posredovanjem Brada zgladila svoj odnos z očetom.

Ne spreglejte